Κατηγορίες
Football League

Football League – Τι έγινε στα ματς της Κυριακής (15/11)

football

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ζάκυνθος  2-0

Άλλη μια νίκη πέτυχε πριν λίγα λεπτά η Αναγέννηση στο Δημοτικό Στάδιο και με αντίπαλο την Ζάκυνθο φθάνοντας έτσι και πάλι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες με μόνο μια ευκαιρία ουσιαστικά για την Αναγέννηση σε σουτ του Μοσχάκη στο 24′ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου.

Με καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε το β’ μέρος και την Αναγέννηση να έχει μια πολύ καλή στιγμή στο 51′ σε σουτ του Σκαθαρούδη που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.  Ωστόσο στο 61′ ο Τσίτας κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Αναγέννηση με σουτ εκμεταλλευόμενος σέντρα και προσπάθεια του Μπλέντι να σκοράρει εκείνος με το κεφάλι. Η Αναγέννηση είχε ακόμα μια καλή προσπάθεια σε κοντινή προβολή του Γκόλια που δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα για να κάνει το 2-0 στο 72′ για να φθάσουμε στο 90′ όπου ο Τσούκαλος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Παπαδόπουλο και έκανε το τελικό 2-0.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (46′ Σκαθαρούδης), Μοσχάκης, Τσίτας (79′ Τσούκαλος), Μπιτέλης (62′ Υφαντής), Μπλέντι.

Ζάκυνθος (Κάραμα): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Αποστόλου, Ναζίμ (33′ Βυθούλκας), Ορφανίδης, Πέττας, Μεντούρ (67′ Κωστούλας), Κυριακίδης, Καραμαλίκης (63′ Κρολ)

*karditsalive.net

DSCF0084

Τρίκαλα – Πανσερραϊκός  3-0

Μπαλάρα… Μόνο αυτή η λέξη αντικατοπρίζει το τι ακριβώς παρακολούθησαν οι περίπου 1000 θεατές που βρέθηκαν στο Αλκαζάρ για το ματς του ΑΟΤ με τον Πανσερραϊκό.

Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν έναν σκασμό ευκαιρίες και σημείωσαν 3 γκολ κερδίζοντας τα “λιοντάρια” με 3-0.

Το σκορ θα μπορούσε, χωρίς υπερβολή, να ήταν πολύ μεγαλύτερό αλλά λίγο οι καλές τοποθετήσεις του Ανδρούτσου και λιγο η αστοχία λογω υπερβολικής σιγουριάς, κράτησαν το αποτέλεσμα σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Το φιλμ του αγώνα

4′ Σέντρα Δουκάκη… μπλόκαρε με 2η προσπάθεια ο Ανδρούτσος.
6΄Ο Στεφάνοβιτς για τον Γκονζάλες αυτός στον Κουσκουνά έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε κόρνερ 1η καλή στιγμή για τα Τρίκαλα.
13΄Εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Ανδρούτσος.
14΄Νέα καλή στιγμή για τα Τρίκαλα ο Στεφάνοβιτς τροφοδότησε τον Κουσκουνά αυτός σούταρε και ο Ανδρούτσος απέκρουσε.
28′ Απο ασίστ του Κουσκουνά, ο Γκονζάλες κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και σούταρε από κοντά για το 1-0!
30′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Πανσερραϊκό με ένα μακρινό σουτ του Παπαστεργίου που πέρασε άουτ
38′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ όταν απο σέντρα του Γκονζάλες, ο Στεβάνοβιτς έκανε την κεφαλλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στρώθηκε στον Δουκάκη αλλά αυτός σούταρε ψηλά άουτ.
39′ Μακρινο σουτ του Ριζογιάννη, μπλόκαρε με 2η προσπάθεια ο Ανδρούτσος.
40′ Καταιγισμός ευκαιριών για τον ΑΟΤ. Ο Γκονζάλες έβγαλε τον Δουκάκη τετ α τετ αλλά ο νεαρός δε μπόρεσε νε κρεμάσει με το κεφάλι τον Ανδρούτσο.
55′ Απο ασίστ του Στεφάνοβιτς, ο Κουσκουνάς πλάσαρε για το 2-0.
65′ Ο Στεφάνοβιτς έσπασε για τον Ριζογιάννη που πλάσαρε αλλά ο Ανδρούτσος απέκρουσε. Η μπάλα στρώθηκε στον Λαμπάκη που σούταρε άουτ.
70′ Από ασίστ του Στεφάνοβιτς, ο Δουκάκης βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε τον Ανδρούτσο για το 3-0 .71′ Από γύρισμα του Αρσενίεβιτς, ο Δουκάκης πλάσαρε απο πλάγια θέση αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφτασε στην αγκαλιά του Ανδρούτσου.

Συνθέσεις

Τρίκαλα: Σικαλιάς, Λαμπάκης, Ζώνας, Ρεπετσάς (61′ Παπαπαναγιώτου), Νιάρος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς, Δουκάκης, Γκονζάλες (68′ Αρσενίεβιτς), Κουσκουνάς (73′ Βάσκεζ).

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Κουκόλης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Καψάλης, Στεργιανός (46′ Ραμίρεζ), Τσιμίκας (63′ Πόποβιτς), Ολίσε (11′ Ρούτσης), Μπεριάν, Ατματζίδης, Παπαστεργίου.

*goaltrikala.gr

Χωρίς τίτλο

Απόλλων Σμύρνης – Πανελευσινιακός  3-1

Στην όγδοη σερί ήττα υποχρέωσε τον Πανελευσινιακό ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος κατέκτησε το τρίποντο (3-1) στην αναμέτρηση που έγινε στη Ριζούπολη.

Μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη (3-0), νέα επικράτηση για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που βέβαια έκανε τα εύκολα, δύσκολα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 79′ η ομάδα της Δυτικής Αττικής είχε δοκάρι με τον Μπλάνκο και θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 2-2. Το 1-0 έκανε για τους γηπεδούχους ο Βάντερσον στο 38′, με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Το 2-0 σημείωσε στο 62′ ο Αλμπάνης, ενώ για την Ελευσίνα μείωσε στο 67′ με κοντινό πλασέ ο Λίτσος. Τελικά η ηρεμία επανήλθε στον Απόλλωνα, όταν ο Βάντερσον στο 93′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Οι «κυανόλευκοι» πρέπει να κρατήσουν μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο, μια και αν χάνονταν βαθμοί σε αυτό το ματς θα επρόκειτο για «αυτοκτονία».

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ταΐρης, Πάνος (81′ Αρναούτογλου), Ψιάνος, Φατιόν, Δεληζήσης, Κονέ, Βάντερσον, Παρπέξ, Τζιώρας (58′ Κρητικός), Αλμπάνης, Φαρινόλα (73′ Συμελίδης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μπαντίκος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κασνέτσης (63′ Κορνελάτος), Γκεμίσης, Τσολακίδης, Πούρνος (41′ λ. τρ. Πλαβούκος), Μπλάνκο, Κακαράς, Ταμπάκης (58′ Μποτωνάκης).

*footballleaguenews.gr

Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου  0-0

Σε ένα παιχνίδι με πολύ μέτριο, έως κακό, θέαμα, χωρίς πολλές και κλασσικές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Κρητική ομάδα να μετρά την τρίτη της απώλεια στην έδρα της και τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει τον δεύτερο μόλις βαθμό του μακριά από το ΕΑΚ και να μένουν αμφότεροι στους 11 βαθμούς. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν μεν πιο κινητικοί χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια κλασσική ευκαιρία που θα ανησυχούσε ιδιαίτερα τον Στρατηλάτη καθώς τους έλειψε η ουσία στην τελική πάσα. Από το 20ο λεπτό και μετά άλλωστε ο Ολυμπιακός Βόλου ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς βέβαια και οι ερυθρόλευκοι να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με ακόμα λιγότερες φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες καθώς τα λάθη από τις δύο ομάδες ήταν πάρα πολλά ενώ οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 92′ ο Νάστος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Γρομητσάρης, Κυριακόπουλος, Πίτσος, Φουκαράκης (81′ Κούτρης), Αυγενικού, Μάνος (57′ Δωματάς), Καλέ, Στεφάνοβιτς, Μπουρσέλης (72′ Παμλίδης), Ίνιατς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Καρράς, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Καραμανλής (33′ Νικολόπουλος), Νάστος, Ζέρης, Ντεπέτρις, Νικολιάς (71′ Χιντζίδης), Τσιλιγκίρης (46′ Σκοπελίτης), Διαμαντόπουλος

*onvolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected