Κατηγορίες
Football League

Football League – “Τούμπα” το ματς η Λαμία!

lamia-kallithea1Σπουδαίας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε απόψε στο ΔΑΚΛ η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Το τελικό 2-1 προήρθε μάλιστα με ανατροπή, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη ακόμη αξία στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα.

Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος υπέρ των γηπεδούχων, έπαιξε η είσοδος του Τζόκιτς που πέρασε στο παιχνίδι στο 52’ και ένα λεπτό αργότερα έβγαζε την ασίστ με την οποία ο Καραγιάννης ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει στο 48’ ο Λουκάνοβιτς.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 73’ με σουτ του Πίντο που βρήκε χώρο και από το ύψος της περιοχής «εκτέλεσε» τον Κατσούλη διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Γενικά η νίκη των «κυανόλευκων» κρίνεται δίκαιη με βάση την εικόνα του δευτέρου μέρους. Στα πρώτα 45 λεπτά αν και καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, η Καλλιθέα έδειξε να ελέγχει το ρυθμό ειδικά μετά το 30λεπτο και έμεινε στο μηδέν εξαιτίας του Ρίζου. Στην επανάληψη όμως πιο αποφασισμένη η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα πέτυχε όσα γκολ είχε βάλει μέχρι τώρα σε όλο το πρωτάθλημα και πήρε το τρίποντο που της επιτρέπει να αισιοδοξεί με δεδομένο και το 2ο σερί εντός έδρας ματς την ερχόμενη Κυριακή (;) με την Παναχαϊκή.

Συνθέσεις

Λαμία (Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Τσαμούρης, Καραγιάννης (86’ Κοντέων), Καραλής (74’ Νατσιόπουλος), Ενγκουέμ (52’ Τζόκιτς), Πίντο, Σερτζίνιο

Καλλιθέα (Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Τεγούσης (77’ Κατσικογιάννης), Αρναρέλλης (66’ Μακένα), Λουκάνοβιτς, Φράγκος, Μπέλης (84’ Πρόκς)

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected