Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 4-1

dsdTην πιο εύκολη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής σημείωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία νίκησε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 4-1 και διατηρήθηκε στο +3 από την μόνη -πλέον- δεύτερη, Πύδνα Κίτρους.

Στο ντεμπούτο του Γιάννη Ταπραντζή στον πάγκο της ομάδας, σε αγώνα πρωταθλήματος, καθώς είχε καθίσει για πρώτη φορά στο ματς Κυπέλλου με τον Σκουφά Κομποτίου, η ΑΕ Καραϊσκάκης παρουσιάστηκε πιο επιθετική και αποτελεσματική, νικώντας παράλληλα και τις απουσίες βασικών παικτών, καθώς Κόλλινς, Ευαγγέλου και Καραγκούνης έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών (και ο Δημητρίου στον πάγκο).

Η Αρτινή ομάδα ξεκίνησε με γκολ την αναμέτρηση, όταν στο 6΄ ο Βασίλιεβιτς νίκησε τον Βασιλειάδη με ωραίο πλασέ εντός περιοχής και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν άμεση απάντηση, όταν στο 8΄ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κατσιαμήτα από τον Τζημογιάννη και ο Τσαγκαράκης ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 9΄ για το 1-1. Στο 11΄ το σουτ του Μπουσινάκη έβγαλε σε κόρνερ ο πορτιέρο του Αχιλλέα και ένα λεπτό μετά, ο Καπετάνος έκανε το σουτ, ο Βασιλειάδης απέκρουσε προσωρινά, αλλά ο Βασίλιεβιτς που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ από τον β΄ βοηθό κ. Καράλη. Μάλιστα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε και αποχώρησε, με τον Μάλλιο να παίρνει τη θέση του στην ενδεκάδα.

περισσότερα στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected