Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Φίλιππος Μελίκης 2-0

DSCN0207

Σημαντικό “τρίποντο” για το Μακροχώρι, που φέρνει τους “ασπρόμαυρους” στην 9η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, με μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, πήρε αυτό που ήθελε και με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Φίλιππου Μελίκης. Οι “ερυθρόλευκοι”, που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με τον 12ο Ατρόμητο να αυξάνει τη διαφορά στο +5.

Μπροστά σε ελάχιστους θεατές, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και για ένα 10λεπτο περίπου, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα. Σταδιακά όμως το Μακροχώρι ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 24′ ευτύχησε να προηγηθεί, στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ του Τσιώμου.

Ο Κωτσόπουλος κινήθηκε ωραία από δεξιά, “έσπασε” τη μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή για τον Τσιφλίδη και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Τσιώμου.

Προσπάθεια για αντίδραση στη συνέχεια για τον Φίλιππο, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι τη λύση και συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό ο Κωτσόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τον άξονα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπακωνσταντίνου με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Τα δύο γκολ “έλυσαν” τα πόδια των γηπεδούχων, που δεν είχαν παρά να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι στη συνέχεια, σε αντίθεση με τους “ερυθρόλευκους” που όφειλαν να ρισκάρουν περισσότερο και αυτό έπραξαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα έπαιξαν όλα για όλα και δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Χαρίση, που τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του. Την ίδια ώρα, το Μακροχώρι ήταν πολύ επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις και βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στο τρίτο γκολ.

Ωστόσο, το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Καρυπίδη, που βρήκε το Μακροχώρι να πανηγυρίζει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και τρίτη συνεχόμενη κόντρα στον Φίλιππο Μελίκης (δύο νίκες το 2012 για τον θεσμό του Κυπέλλου)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σταυρίδης, Φιλιππίδης, Σερασκιέρης Δ., Παπακωνσταντίνου (75′ Κάσα), Τσακαλίδης, Κωτσόπουλος, Πίκος (66′ Λευκόπουλος), Δημοσθένους, Τσιφλίδης, Φωτόπουλος (66′ Παπαδόπουλος).

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Ντόβας (46′ Τζιάλι), Παρσόπουλος Χ., Μηλιώτης, Παρσόπουλος Α., Πιτσάβας, Μαμουτόπουλος, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Σαχπατζίδης (61′ Χασάν), Παράσχος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected