Football League

Football League – Έσωσε την…παρτίδα στο τέλος η Κέρκυρα! (vid)

KerkiraΟ ΑΟΧ κρατούσε τη νίκη στην Κέρκυρα, με το εξαιρετικό γκολ του Λίτα, αλλά ο Καμπάνταης στο φινάλε χάρισε τον βαθμό στους Φαίακες

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη ήταν ο ΑΟΧ, την οποία τελικά δεν κατέκτησε. Οι Χανιώτες του Θωμά Γράφα προηγήθηκαν στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα χάρη στο φανταστικό χτύπημα φάουλ του Λιρόι Λίτα, στο 40′, αλλά λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ματς οι Φαίακες έφτασαν στο 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 86′ ο Μπλάζιτς έδιωξε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Γεωργακόπουλου, αλλά ο αφύλαχτος Καμπάνταης με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσια. Αυτό ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που οι Κερκυραίοι δεν κατακτούν τρίποντο. Είχε προηγηθεί το 1-1 με τη Ζάκυνθο, αλλά και η ήττα (1-0) στην Πάτρα από την Παναχαϊκή.

Ο τρόπος που χάθηκε το ματς για τον ΑΟΧ μπορεί να πικραίνει, όμως γενικά και ο βαθμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για αυτούς. Ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη είχαν και οι δύο ομάδες, αν και η ισοπαλία κρίνεται απολύτως δίκαιο αποτέλεσμα. Το βέβαιο είναι ότι η θέση του Άγγελου Διγκόζη στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κρητικός, Μακρίδης (46′ Κόντος), Ζορμπάς, Φάμπιο (46′ Καρντόσο), Σουάνης (64′ Γεωργακόπουλος), Καμπάνταης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Σαΐν (60′ Δεινόπαπας), Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ν. Νύκταρης (52′ Γκέσιος), Μασάδο, Μπουζούκης (64′ Σάντερσον), Τσούτσης, Λίτα.

δείτε βίντεο από τον αγώνα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected