B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 9η αγωνιστική στους δύο ομίλους

pre game a2

Με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής, συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή (22/11) το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι αναμετρήσεις στους δύο ομίλους της κατηγορίας, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ξεχωριστή “μάχη” στους πίνακες των σκόρερ!

1ος όμιλος

Τέσσερις ομάδες βρίσκονται αυτή στο γκρουπ εκείνο που ερίζουν για τις δύο προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί θέσφατο καθώς ακολουθούν με…απειλητικές διαθέσεις άλλες τέσσερις με 11 και 10 βαθμούς αντίστοιχα.

Η πρωτοπόρος και αήττητη Δόξα Λιανοβεργίου έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τα σκήπτρα στην αυριανή 9η αγωνιστική, υποδεχόμενη στην έδρα της τη Θύελλα Σταυρού, που μετρά τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (μόλις μία ισοπαλία μάλιστα στο διάστημα αυτό).

Την ίδια ώρα, έξοδος – “παγίδα” για τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη Παλαιοχωρίου, που θα μεταβεί στην Κουλούρα για να αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο ΠΑΟΚ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίντζιου ποντάρει στην εξαιρετική της επίθεση (πρώτο στη σχετική κατηγορία με 24 γκολ) αλλά και στην άμυνα της καθώς διαθέτει την καλύτερη γραμμή στα μετόπισθεν μαζί με τον ΜΑΣ Βεργίνας (6 γκολ).

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Όπερ μεθερμηνευόμενον, η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου υποδέχεται στη Βεργίνα τον ΠΑΟ Παλατίτσια και θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση αλλά και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που διακόπηκε από το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” του Μάκη Αμπρικίδη βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 6 βαθμούς και είναι λογικό να αναζητά βαθμό ή βαθμούς σε κάθε παιχνίδι από δω και στο εξής.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μία προσφορά του…

Μικρο Ποδηλατο

Μόνο νίκη και για τη…Νίκη Αγκαθιάς που υποδέχεται τον ουραγό Αλιάκμων Νησελίου, ώστε να διευρύνει το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων αλλά και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στο Κλειδί, όπου ο τοπικός Εθνικός, ιδιαίτερα φορμαρισμένος στα τελευταία παιχνίδια (δύο συνεχόμενες νίκες) θα αναμετρηθεί με την ΑΕ Σχοινά, που μπορεί να βρίσκεται στο -6 από τη δεύτερη θέση, έχει όμως το ρόστερ για να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Το πρόγραμμα της αυριανής αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Νησίου, όπου ο ανεβασμένος Αστέρας Αλεξάνδρειας υποδέχεται τον ντεφορμέ Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που έμεινε αρκετά πίσω από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο :

Νίκη Αγκαθιάς – Αλιάκμων Νησελίου

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕ Σχοινά

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Άρης Παλαιοχωρίου

Δόξα Λιανοβεργίου – Θύελλα Σταυρού

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΜΑΣ Βεργίνας – ΠΑΟ Παλατίτσια

Ρεπό : Μακεδονικός Πλατάνου

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

α2-promo2

2ος όμιλος

Ανακατατάξεις τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά, προκάλεσαν τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 και για το λόγο αυτό (και) η αυριανή 9η αγωνιστική παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται πλέον η Ελπίδα Μονοσπίτων, η οποία πέρασε με το εμφατικό 1-3 από τον Άγιο Γεώργιο την προηγούμενη Κυριακή και αύριο έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο ρετιρέ, εφόσον βεβαίως επικρατήσει του πάντα μαχητικού Νηρέα Βέροιας. Το άκρως εντυπωσιακό με την ομάδα του Λάκη Μίλη είναι (εκτός του σερί των έξι αγώνων χωρίς ήττα, πέντε από αυτά νικηφόρα) είναι πως αποτελεί μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που πρωτοπόρος ομάδα έχει αρνητικό goal average (15 υπέρ, 16 κατά)!

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Ισόβαθμος με την Ελπίδα ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που μπορεί να έχασε το σερί νικών ωστόσο παραμένει πάντα το φαβορί για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική. Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη θα μεταβεί στην Παναγιωπούλα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Νάουσας, με τους “ασπρόμαυρους” να δείχνουν σημάδια σημαντικής βελτίωσης κόντρα στον Φίλιππο Μέσης (3-1).

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Nikomideia

Καφέ «Together» στη Νικομήδεια

Το πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής όμως διεξάγεται στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, με αμφότερες τις ομάδες να προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα. Το παιχνίδι κρίνεται ιδιαίτερα καθοριστικό, καθώς ο ηττημένος χάνει έδαφος στην υπόθεση άνοδος.

Την ίδια ώρα, η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ Μακροχωρίου τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που προέρχεται από την εντυπωσιακή ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό Νάουσας (4-3), αποτέλεσμα που έδωσε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Πατρίδας, όπου η τοπική ομάδα έχει την ευκαιρία να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, καθώς αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Μέσης, ο οποίος μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχει υποχωρήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο :

Ελπίδα Μονοσπίτων – Νηρέας Βέροιας

Δόξα Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Ακαδημία Μακροχωρίου – ΑΕΠ Βέροιας

ΑΣ Πατρίδας – Φίλιππος Μέσης

Ολυμπιακός Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ακαδημία Βέροιας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Ρεπό : ΑΟ Μαρίνας

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected