Κατηγορίες
Football League

Football League – Οι αναμετρήσεις της Κυριακής (22/11)

Χωρίς τίτλοΑγροτικός Αστέρας – Παναιγιάλειος  0-0

Ο Παναιγιάλειος πήρε τον πόντο στον Εύοσμο, με τον Πέριτς να παίζει… τερματοφύλακας στις καθυστερήσεις.

Λένε ότι αν δεν μπορείς να νικήσεις, τότε καλύτερο είναι να μη χάσεις. Αυτό, λοιπόν, έκανε στον Εύοσμο ο Παναιγιάλειος και πήρε τον πόντο (0-0) στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα. Η ομάδα του Αιγίου είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει, αλλά δεν τις μετέτρεψε σε γκολ, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν απόδοση στο δεύτερο 45λεπτο, το οποίο δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου.

Το ματς, πάντως, είχε επεισοδιακό φινάλε, αφού ο Πίτκας είδε δύο κίτρινες για καθυστερήσεις και από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους, χρέη τερματοφύλακα εκτέλεσε ο Πέριτς. Σαφώς το αποτέλεσμα αυτό ικανοποιεί την ομάδα του Αιγίου, με τους «πράσινους» να παραμένουν χωρίς τρίποντο από τις 16 Οκτωβρίου.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Οικόνομου (89′ Παλάσκας), Γιάντσης (72′ Καραμπάς), Γέσιτς, Τοπούζης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος Μπουρλάκης (83′ Κολόκας), Σκαρτσίλας (88′ Παπουτσής), Μίλιτς (71′ Γκούφας), Πέριτς.

*footballleaguenews.gr

Χωρίς τίτλοΟλυμπιακός Βόλου – Απόλλων Σμύρνης  1-2

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο Βόλο, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μακριά από την έδρα του, την τρίτη διαδοχική με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο, ενώ παράλληλα υποχρέωσε τους Βολιώτες στην πρώτη τους ήττα στο ΕΑΚ. Ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια των «ερυθρολεύκων» στο σπίτι τους. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τους Τζιώρα (55’) και Δεληζήση (81’), ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σκοπελίτης στο 66’.

Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στο ΕΑΚ. Παιχνίδι κέντρου, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πήρε κεφάλι στο σκορ με το πλασέ του Τζιώρα στο 55’, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε με την αλλαγή του Σούλη Παπαδόπουλου, τον Φίλιππο Σκοπελίτη. Ο ποδοσφαιριστής των Βολιωτών με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 66’. Το 2-1 σημείωσε ο Δεληζήσης με κεφαλιά στο 81′.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Καρράς, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Νικολόπουλος, Τσιάρας, Ζέρης (60’ Σκοπελίτης), Ντεπέτρις, Μοράν (50’ Γουόρντεν), Λεόν (79’ Γκουγκούδης), Διαμαντόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Ψιάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Παρπέξ (68’ Λαγός), Φατιόν, Φαρινόλα, Βάντερσον (89’ Συμελίδης), Αλμπάνης (24’ Τζιώρας).

*footballleaguenews.gr

 

S0644175

Ζάκυνθος – Τρίκαλα  1-0

Αφού σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο και στη συνέχεια, αφού δέχτηκε το γκολ, έχασε τα άχαστα… ο ΑΟ Τρίκαλα γνώρισε την ήττα στη Ζάκυνθο από την τοπική ομάδα με 1-0.

Οι “κυανέρυθροι”, απέναντι στους γηπεδούχους που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, μέτρησαν πολλά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη ξεκίνησαν καλύτερα, έχασαν μια τεράστια ευκαιρία με τον Στεφάνοβιτς να ανοίξουν το σκορ ενώ μόλις δέχτηκαν το γκολ και η Ζάκυνθος έριξε το βάρος στην ανασταλτική της λειτουργία, δημιούργησαν μοναδικές ευκαιρίες αλλά… δε μπόρεσαν να κάνουν το ιδανικό τελείωμα για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Το φιλμ του αγώνα

12΄Μακρινό σουτ του Στεφάνοβιτς μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.
13΄ Τεράστια επέμβαση απο το Γιδόπουλο σε κόρνερ όταν απο σέντρα του Ναζίμ ο Κρόλ έκανε την προβολή και ο Τρικαλινός πορτιέρο απέκρουσε σωτήρια με τις άκρες των δαχτύλων.
25 καλή στιγμή για την Ζάκυνθο σουτ του Ορφανίδη η μπάλα άουτ
29΄φάουλ του Γκονζάλες μαζεύει ο Παπαδόπουλος
41΄μακρινό σουτ του Πέττα η μπάλα ψηλά άουτ.
48΄Καλή στιγμή για τον ΑΟΤ όταν απο φάουλ του Στεφάνοβιτς ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.
55΄ Τεράστια ευκαιρία για τα Τρίκαλα ο Γκονζάλες στον Στεφάνοβιτς σουτ απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδόπουλος. Ακολούθησε κόρνερ του Στεφάνοβιτς κεφαλιά του Ζώνα άουτ.
59΄ο Κρολ πέρασε στον Ναζίμ αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιδόπουλου για το 1-0.
67΄ο Πέττας Ν. πέρασε την μπαλιά στον Ορφανίδη ο οποίος σουταρε λιγο άουτ σε ακόμη μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.
70′ Ζητάνε πέναλτι όλοι οι παίκτες των Τρικάλων σε χέρι του Ορφανίδη.
71΄απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Χαροντάκης πέρασε για τον Γκμπαλέ τετ α τετ και πλασέ απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδόπουλος.
75′ Νέα τεράστια ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Κουσκουνάς έκανε την παράλληλη σέντρα ο Ριζογιάννης περίπου απο το ύψος του πέναλτι σούταρε και ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση ενω στην επαναφορά ο Λαμπάκης σούταρε άουτ.

Συνθέσεις

Ζάκυνθος (Κάραμα): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Ορφανίδης (92΄Βοσνακίδης), Πέττας Ρ., Κάρδαρης (46΄Ν. Πέττας), Κρολ, Κυριακίδης, Κωστούλας (46΄Αποστόλου), Νίκιτς, Βοσνακίδης ή Ναζίμ.

Τρίκαλα (Παναγόπουλος): Γιδόπουλος, Λαμπάκης, Νιάρος, Ζώνας, Ρεπετσάς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (46΄Γκμπαλέ), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (80΄Βάσκεζ), Γκονζάλες (70΄Χαροντάκης).

* goaltrikala.gr

Χωρίς τίτλο

Πανελευσινιακός – Πανσερραϊκός  1-0

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εδώ και καιρό έλεγαν, βλέποντας την εικόνα του Πανσερραϊκού, πως ο Πανελευσινιακός βρήκε την ομάδα από την οποία θα πάρει τους πρώτους του βαθμούς, καθώς μέχρι τώρα μετρούσε μόνο ήττες στο πρωτάθλημα της Football League.

Και οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη, αντί να κλείσουν στόματα, με μία ακόμη αποκαρδιωτική εμφάνιση τους επιβεβαίωσαν, δίνοντας το δικαίωμα στον ουραγό της βαθμολογίας να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη, μετά την επιστροφή του στην κατηγορία.

Η ήττα από μία ομάδα χιλίων μύριων προβλημάτων, όπως ο Πανελευσινιακός, που μέχρι και πριν λίγες ημέρες είχε θέσει και θέμα αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μόνο ως… κακόγουστη πλάκα μπορεί να αντιμετωπιστεί, αλλά το ερωτηματικό μπαίνει στο “γιατί”. Δεν μπορούν ή δε θέλουν;

Το όποιο σχόλιο στο αγωνιστικό σκέλος του ματς κρίνεται περιττό όταν οι “κόκκινοι” είχαν να επιδείξουν όλο και όλο δύο-τρεις καλές ευκαιρίες κόντρα στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ για ακόμη ένα ματς είδαν την εστία τους να παραβιάζεται από την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος!

Με την ομάδα να είναι πλέον στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να ανατραπεί αυτή η κατάσταση…

Συνθέσεις

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Τσολακίδης, Γκεμίσης, Μποτωνάκης (85΄ Κασνέτσης), Λίτσος, Τσίγκρος, Ανδρίκος, Κακαράς, Μπλάνκο, Πλαβούκος (66΄ Δημόπουλος)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κατσαβάκης) : Ανδρούτσος, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Κουκόλης, Ιωαννίδης, Ατματσίδης, Κιόσε, Τσιμίκας (56΄ Ραμίρες), Μπέριαν, Πόποβιτς (64΄ Παπαστεργίου), Φουρτάδο

*serressport.gr

Rizos-LeantroΛαμία – Παναχαϊκή  4-1

Με επιβλητική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Λαμίας σημείωσε μεγάλη νίκη στο ΔΑΚΛ απέναντι στην Παναχαϊκή με σκορ 4-1.

Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα είχε άμεση επαφή με τα δίχτυα, κάτι που μαρτυρεί και το τελικό σκορ, μαζί με διάθεση για δημιουργικό παιχνίδι που μεταφράστηκε και σε αρκετές άλλες ευκαιρίες (δύο δοκάρια και αρκετές κλασικές στιγμές) πέρα από τα γκολ. Αμυντικά ήταν και πάλι πολύ καλή και το γκολ που δέχτηκε ήλθε σε ένα διάστημα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αφού όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με 10 παίκτες εξαιτίας αυστηρής αποβολής του Τζόκιτς.

Τα γκολ

Κλειδί για τη μεγάλη νίκη των «κυανολεύκων» το 1-0 που έγινε πολύ νωρίς στο 5’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Λεάντρο, ποινή που κέρδισε δύο λεπτά νωρίτερα ο Πίντο σε αγκωνιά εντός της περιοχής του Λαμπρόπουλου. Αυτό απελευθέρωσε τους γηπεδούχους από το άγχος κάτι που το έδειξαν με το παιχνίδι τους στον αγωνιστικό χώρο.

Η Λαμία διπλασίασε τα τέρματά της στο 28’ μετά από εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας από Τζόκιτς και Πίντο με τελικό αποδέκτη το Σέρβο που εκτέλεσε τον Αθανασούλα. Πριν συνέρθουν οι φιλοξενούμενοι από το σοκ, ο Ζουλιώτης από δεξιά θα βγάλει τη σέντρα ο Ασίγκμπα δεν απόμάκρυνε σωστά και ο Πίντο με ωραίο κοντρόλ και σουτ θα πάρει και το ρόλο του εκτελεστή για το 3-0 (30’).

Με τη συμπλήρωση 35 λεπτών παιχνιδιού, η Λαμία θα ξαναχτυπήσει αυτή τη φορά στην αντεπίθεση και το Σερτζίνιο να βρίσκει στην περιοχή τον Καραγιάννη που ψύχραιμα πλάσαρε τον Αθανασούλα για το 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Κοζανίτης Διονύσης Ζούγρας ο οποίος πήρε δύσκολες και αυστηρές αποφάσεις. Ειδικά η αποβολή του Τζόκιτς ήταν τραβηγμένη, ενώ στη φάση του πέναλτυ δεν έκρινε το ίδιο. 1ος βοηθός ο Θεόδωρος Καράμπουλας του συνδέσμου Λάρισας και 2ος ο Γιώργος Αναστασίου του ίδιου συνδέσμου

Συνθέσεις

Λαμία (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Λεάντρο, Κοντέων, Τζόκιτς, Σιλιγαρδάκης, Τσαμούρης, Καραγιάννης (82’ Νατσιόπουλος), Καραλής (52’ Ενγκουέμ), Πίντο (62’ Νεόφυτος), Σερτζίνιο

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Αθανασούλας, Παπανικολάου (74’ Περίκο), Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Πινδώνης, Φερέϊρα, Σιατραβάνης, Μουκίδης (41’ Ντελέκος), Μητρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Χάρτσιας (41’ Χατζής)

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected