Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Φαρκαδόνας – Νίκη Βόλου 1-1

0bbae25387e83fdb063531931ba8aafe_LΤιμωρήθηκε στο 90ό λεπτό η Νίκη Βόλου όταν δέχθηκε την ισοφάριση χωρίς να υπάρχουν περιθώρια για να αντιδράσει.

Το ματς με την ΑΕ Φαρκαδόνας έληξε 1-1 αλλά η κυανόλευκη ομάδα αναμένεται να πάρει τη νίκη στα χαρτιά καθώς οι Τρικαλινοί χρησιμοποίησαν παίκτη που είχε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ως εκ τούτου, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην 11η αγωνιστική.

Η Νίκη Βόλου ήταν πολύ ανώτερη στο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος που συνδύασε την καλή απόδοση με αρκετές ευκαιρίες. Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 15ο λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος έκανε κάθετη μπαλιά για τον Ελευθεριάδη, αυτός με πλάτη στο τέρμα έπιασε το γυριστό πλασέ που έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Έξι λεπτά αργότερα, ο Κανελλόπουλος έβγαλε από τα αριστερά τη σέντρα και ο Ελευθεριάδης βρέθηκε σε καλή θέση. Το σουτ του όμως χλυαρό κατέληξε στην αγκαλιά του Πατσιαλή.

Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου στο 27′. Ωραία αλλαγή παιχνιδού από τον Μπαλαράμπε, έβγαλε τετ-α-τετ τον Ελευθεριάδη ο οποίος προσπάθησε να “κρεμάσει” τον τερματοφύλακα που έδιωξε με γροθιές. Στην εξέλιξη νέο σουτ του Ελευθεριάδη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το γκολ για τη Νίκη ήρθε λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, ο Κεμάλλι σέντραρε από τα δεξιά, ο Μπαλαράμπε έκανε πλασέ που απέκρουσε ασταθώς ο Πατσιαλής, στη συνέχεια ο επιθετικός των “κυανόλευλκων” έστρωσε στον Μέτσε που σκόραρε με φαλτσαριστό πλασέ. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έσκασε εντός της γραμμής του τέρματος για το 0-1. Το μόνο που είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι στο α’ μισό της αναμέτρησης ήταν ένα σουτ του Ιακωβάκη από αριστερά, που μπλόκαρε ο Σταυράκης.

Στην επανάληψη, η Νίκη δεν είχε το ίδιο καλή απόδοση και το πλήρωσε στο τέλος με την Ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πολλές ευκαιρίες, όμως έμειναν μέσα στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος διότι οι φιλοξενούμενοι δεν “καθάρισαν” το ματς.Μακρινό σουτ του Διβανέ στο 62′ κόντραρε στο πόδι του Κόλα και έφυγε κόρνερ, ενώ στο δίλεπτο 74′-75′ η Νίκη είχε δύο μεγάλες φάσεις. Από φάουλ του Ναουμίδη από το χώρο της μεσαίας γραμμής, ανενόχλητος ο Κανελλόπουλος στο ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε ελάχιστα άουτ και στο επόμενο λεπτό, σουτ του Κρεββατά έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μεταφέρουν το ματς στην περιοχή της Νίκης με γεμίσματα και έφθασαν στο 1-1 στο 89ό λεπτό. Ο Γκαντιάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Χολέβας έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και ο Κουλτσιάκης με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στα λιγοστά λεπτά των καθυστερήσεων, τίποτα αξιοσημείωτο, με τη Νίκη Βόλου να μένει στην ισοπαλία, αλλά εκτός απροόπτου να κερδίζει το ματς στα χαρτιά εφόσον υποβάλλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Φορτούνη.

Συνθέσεις

ΑΕ Φαρκαδόνας: Πατσιαλής, Νάκου, Γκαντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Μπασιάκας, Μηνάς, Διβανές (75′ Κουλτσιάκης), Ετόφ, Ζαφειρίου (51′ Αετόπουλος), Ιακωβάκης (82′ Ρετζιλάς).

Νίκη Βόλου: Σταυράκης, Κεμάλλι, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Μπιτσάκος (84′ Κανταρτζής), Ελευθεριάδης, Μέτσε, Κανελλόπουλος, Κόλα (77′ Κιπτίου), Μπαλαράμπε (46′ Κρεββατάς).

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected