Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η ιστορική νίκη για τα Ζωνιανά και ο τραγικός ΟΦΗ!

1342829Ιστορική νίκη πήρε η ομάδα του Ερμή Ζωνιανών που κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον ΟΦΗ στα Ζωνιανά για την 9η αγωνιστική της Γ Εθνικής κόντρα σε έναν τραγικό ΟΦΗ που ουσιαστικά δεν έδειξε τίποτα απολύτως για ακόμα ένα παιχνίδι!

Μόλις στο 13’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ με τον Φαμπίνιο να βρίσκει τον Κοιλιάρα αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ρουμπάκης γύρισε ωραία προς την περιοχή του ΟΦΗ με τον Κασμερίδη να προλαβαίνει Κατσικοκέρη και Στρατήγη. Στο 23’ ο Ερμής Ζωνιανών έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσικοκέρη να σουτάρει, τον Κασμερίδη να αποκρούει και στην επαναφορά ο Κορτσινίδης από κοντά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 25’ πολύ καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Περογαμβράκη με κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ ενώ στο 27’ ο Φαμπίνιο πλάσαρε αλλά ο Ανυφαντάκης απομάκρυνε. Στο 38’ ο Κώτσιος απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ όμως ο Καρακούτσης με εντυπωσιακή απόκρουση, κράτησε το μηδέν και λίγα λεπτά αργότερα, ο Ανδρέας Στρατήγης με σέντρα σουτ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0 για τον Ερμή Ζωνιανών.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την πρώτη καλή και τελευταία στιγμή να έρχεται στο 70’ όταν ο Πόποβιτς με απευθείας φάουλ απείλησε την εστία του Ερμή Ζωνιανών αλλά ο Καρακούτσης έδιωξε σε κόρνερ

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών: Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Σκουτέλης, Στρατήγης (64’ Μπεκατώρος), Κατσικοκέρης, Σταθόγλου, Πλουσής (37’ Μπέρκης)

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Βιγιαφάνε, Μπολάκης, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμα (63’ Φαζός), Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης, Κοιλιάρας (57′ Πόποβιτς), Σαχινίδης

*grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected