Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας 1-1 (photos)

PB220059

Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο η εμπειρία των παικτών των φιλοξενούμενων κράτησε την ομάδα μέσα στο παιχνίδι, το οποίο τελικά δεν ανέδειξε νικητή

Με τη σημερινή ισοπαλία, οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση και μάλιστα υποχώρησαν δύο θέσεις λόγω των νικών της Ακαδημίας Βέροιας και της ΑΕΠ Βέροιας. O Oλυμπιακός διατήρησε τα πρωτεία στη γραμμή κρούσης (καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 19 τέρματα) ενώ η Νέα Γενεά έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 9 γκολ παθητικό.

Η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και προσπάθησε σε αρκετές περιπτώσεις, να πάρει “κεφάλι” στο σκορ. Στο 18′ χρειάστηκε η επέμβαση του Γιάννη Γαϊτανίδη για να αποσοβήσει το εξ επαφής σουτ του Κωνσταντινίδη ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός κατέγραψε διπλή ευκαιρία μετά από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ και καλές στιγμές με τον Δημήτρη Τσιούλη.

PB220117

Οι “κιτρινόμαυροι” αντέδρασαν στο 28′ με μια καλή στιγμή του Κώστα Παπαδόπουλου, ενώ στο 42′ ο Γιάννου εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά μπροστά στον Μπουμπουλέντρα ωστόσο δεν επενέβη κάποιος παίκτης των φιλοξενούμενων για να κάνει την προβολή.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, με σκόρερ τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γαϊτανίδη.

Η συνέχεια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, με τους “κιτρινόμαυρους” να ρισκάρουν για την ισοφάριση και τον Ολυμπιακό να δίνει χώρο στον αντίπαλο και να χτυπά στις αντεπιθέσεις.

Στο 70ο λεπτό η πίεση της ομάδας του Γιώργου Κεσίδη απέδωσε καρπούς, με το παρθενικό τέρμα του Μιχάλη Γιάννου με τη “κιτρινόμαυρη” φανέλα, ένα τέρμα που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους, οι οποίοι ζήτησαν off side αλλά και επιθετικό φάουλ.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Τα τελευταία 20 λεπτά οι δύο ομάδες δεν ρίσκαραν και το τελευταίο σφύριγμα τις βρήκε ισόπαλες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Χατζηιωαννίδης, Μήτσικας, Τσέλα, Τσιούλης (25’ Κωνσταντινίδης Δ), Κοκκοφειάδης, Παπαπέσιος, Κωστόπουλος (46’ Παπανάνος), Βλαχοδήμος (71’ Σαρμπίνος), Κωνσταντινίδης Π., Λέσι

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Γαιτανίδης, Μαχανίδης Α., Κελεσίδης, Συμεωνίδης, Ιατρόπουλος, Γιάννου, Τζίμος, Μαχανίδης Λ. (72’ Καρίπογλου), Κουκλανιώτης, Παπαδόπουλος (60’ Δερμιχανίδης), Σιδηρόπουλος.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected