Football League

Football League – Νίκη και… σκαρφάλωμα για τα Χανιά!

aox-gesiosΟυδόλως δυσκολεύτηκε ο Α.Ο. Χανιά ώστε να καταβάλλει την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας στα Περιβόλια, της οποίας επικράτησε με 2-0 για την 9η αγωνιστική της Football League.

Ο ΑΟΧ πήρε εμπρός μετά το 15ο λεπτό και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Καρδίτσα που ήταν …έρμαιο στις διαθέσεις των γηπεδούχων. Ο ΑΟΧ έκανε την καλύτερη επιθετικά του εμφάνιση (εφάμιλλη ίσως του ματς με τον Κισσαμικό), αφού τα δύο γκολ που πέτυχε ήταν λίγα, σε σχέση με τις ευκαιρίες που έχασε. Ο Λίτα για παράδειγμα μπορεί να αισθάνεται άτυχος που δεν σκόραρε.

Ο κορυφαίος του ΑΟΧ, Γκέσιος έκανε το 1-0 στο 25′ και ο Μπριλάκης στο 50′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΑΟΧ συμπλήρωσε 7 βαθμούς στα τελαυταία τρία παιχνίδια του και πηγαίνει στα Τρίκαλα, με ανεβασμένη ψυχολογία για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

5’ Σουτ του Λίτα, άουτ η μπάλα

25’ ΓΚΟΛ ΑΟΧ! Φάουλ του Μασάδο, απέκρουσε ο Κουτσόπουλος και από κοντά ο Γκέσιος έκανε το 1-0 για τον ΑΟΧ!

29’ Σουτ του Μοσχάκη, λίγο άουτ η μπάλα στην πρώτη ευκαιρία της Αναγέννησης.

35’ Κεφαλιά του πολύ δραστήριου Γκέσιου, ο Ρούσης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

50’ ΓΚΟΛ ΑΟΧ! Φάουλ του Μασάδο, κεφαλιά του Μπριλάκη η μπάλα στα δίχτυα! 2-0 ο ΑΟΧ!

55’ Σουτ του Λίτα διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κουτσιόπουλος!

66’ Γυριστό σουτ του Γκέσιου, διώχνει σε κόρνερ ο Κουτσόπουλος

67’ ΔΟΚΑΡΙ ΑΟΧ! Εκτελείται το κόρνερ, ο Γκέσιος κάνει σουτ διώχνει ο Κουτσιόπουλος και η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της Καρδίτσας.

67’ Κεφαλιά του Λίτα διώχνει ο Υφαντής πάνω στη γραμμή.

87’ Σουτ του Δεινόπαπα, άουτ η μπάλα

Συνθέσεις

ΧΑΝΙΑ : Μπλάζιτς, Παγώνης, Μασάδο, Καρτσαμπάς, Νύκταρης Ν. (64’ Δεινόπαπας), Διαμαντόπουλος, Σαΐν, Μπριλάκης, Λίτα, Μπουζούκης (46’ Ρίκκα), Γκέσιος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ : Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Ρούσης (72’ Μαυριάς), Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μπλέντι, Τσίτας (58’ Τσούκαλος), Μοσχάκης (58’ Μπιτέλης), Πιτταράς

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected