Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αλλαγή δεδομένων στη Δράμα

c3262ddce53aad5df1d24d5a44551b61_LΜε ομόφωνη απόφαση της διοικούσας επιτροπής στην συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών της διοικούσας επιτροπής του ΓΣ Δόξα Δράμας παύει να υπάρχει θέμα παραίτησης του Ανδρέα Παντζιαρά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο τεχνικός των «μαυραετών» αφού ολοκλήρωσε την προπόνηση της ομάδας, παρέμεινε στο χώρο του γηπέδου καθώς είχε ενημερωθεί από τον πρόεδρο Ηλία Βουγιουκλή ότι θα χρειαζόταν να παραβρεθεί στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο συμβούλιο της διοικούσας επιτροπής προκειμένου να έχει μια συζήτηση με τα μέλη.

Το συμβούλιο ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα και για περίπου  δύο ώρες υπήρξε μια διεξοδική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Οι θέσεις και τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο Παντζιαράς κάλυψαν τα μέλη της διοικούσας που αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στο θέμα που προέκυψε μετά το χθεσινό παιχνίδι.

Αποφασίστηκε να γίνουν όσο είναι δυνατόν πιο άμεσα κάποιες διορθωτικές κινήσεις που θα δώσουν ένα διαφορετικό και σίγουρα πιο αξιόμαχο αγωνιστικό πρόσωπο στην ομάδα.

Συνεπώς το θέμα τελείωσε και τώρα οι πάντες προσανατολίζονται στον επόμενο στόχο που είναι το διπλό την Τετάρτη μέσα στο Φιλώτα. Η αποστολή της ομάδας θα προπονηθεί  αύριο το πρωί και στην συνέχεια θα ταξιδέψει στην γειτονική με τον Φιλώτα, Πτολεμαΐδα, όπου θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

*Στις 18 Δεκεμβρίου θα έρθει σε μονάδα της Δράμας ο Σωτήρης Παπαζούδης που αυτή τη στιγμή υπηρετεί την θητεία του σε αντίστοιχη μονάδα του νομού Ξάνθης. Με δεδομένη την ανάγκη ενός διαστήματος προσαρμογής στο περιβάλλον της ομάδας και στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ο νεαρός παίκτης θα είναι στην διάθεση του Πανζιαρά από τον Γενάρη.

*Δημήτρης Τσιάρας, sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected