Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εορδαϊκός – Άρης 1-2

Χωρίς τίτλοΠαρά το γεγονός πως από το 70΄ και μετά έπαιζε με 9 παίχτες, ο Άρης κατάφερε να πάρει τη νίκη στη λασπώδη λίμνη του γηπέδου της Πτολεμαΐδας, επικρατώντας με 1-2 του Εορδαϊκού.

Αφού δεν… εκτροχιάστηκε και σήμερα το τραίνο του Άρη για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, τότε μάλλον θα συνεχίσει απερίσπαστο την πορεία του μέχρι τη Football League (αρχικά, τουλάχιστον): στο σημερινό αγώνα κόντρα στο φιλότιμο Εορδαϊκό μετά την ιδεατή αρχή, όλα πήγαν στραβά για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Οι «Κιτρινόμαυροι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ χάρη σ’ ένα απλόχερο δώρο των γηπεδούχων: στο 13ο λεπτό ο Κλάζογλου έκανε εμφανές χέρι (κι ελαφρώς «αχρείαστο») εντός περιοχής και ο Τάτος από τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Μετά το ζεστό, όμως, είχε έρθει η ώρα για το κρύο για τον Άρη: στο 36΄ ο Κασναφέρης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Ακόμα και με παίκτη λιγότερο, ωστόσο, το 0-2 δεν άργησε να έρθει. Στο 45΄ ο Ρόβας έβγαλε την ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Ντούνης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περπερίδη.

Στο 54΄ ο Καπνίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 (και το οριστικό τέλος των όποιων ελπίδων του Εορδαϊκού για κάτι καλό στο ματς), και 4 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Μαυροματίδη έκαναν το 1-2. Κι επειδή, ως γνωστόν, ενός γκολ μύρια κακά έπονται, ο Άρης έμεινε με 9 παίκτες στο 70΄, καθώς ο Νλουντουλού αντίκρισε τη δίκαιη δεύτερη κίτρινη και πήγε στα αποδυτήρια νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Στα εναπομείναντα 25 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, όμως, οι 9 των φιλοξενούμενων κατάφεραν να κρατήσουν με νύχια και με… πόδια το σκορ στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο (η βροχή είχε μετατρέψει σε κράμα λίμνης και λάσπης το χορτάρι) της Πτολεμαΐδας, με το 1-2 να σημαίνει, αυτομάτως, πως ο Άρης παρέμεινε μετά από 12 αγωνιστικές αήττητος στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και σε απόσταση ασφαλείας από τους «διώκτες» του.

Συνθέσεις

Eoρδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσεμής, Αμαραντίδης (80΄Ακριτίδης), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης, Μαυροματίδης

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (70΄Κυβελίδης), Τάτος (74΄Σαμαράς), Ντούνης (46΄Πόι)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected