Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) ΑΠΕ Λαγκαδά – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 (vid)

Χωρίς τίτλοΤρίτωσε το καλό για τον Απόλλωνα, καθώς μετά τις νίκες κόντρα σε Ηρακλή Αμπελοκήπων και Εθνικό Αγιονερίου ξεπέρασε και το εμπόδιο της ΑΠΕ Λαγκαδά (1-0) ανεβαίνοντας έτσι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας μετά από δώδεκα αγωνιστικές.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μωυσίδης στο 30ο λεπτό. Το κέρδισε ο Μήτσικας από τον Σακαλή, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου αλλά και στο τέλος του αγώνα οι κοκκινόμαυροι είχαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν με τους Προβατίδη και Ζανέττου (πλασέ στο δοκάρι). Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες φάσεις και μαι επιθετική πρωτοβουλία, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τους κατάλληλους διαδρόμους απέναντι στην εστία του Κωνσταντίνου και μοιραία οδηγήθηκαν στην ήττα.

Συνθέσεις

ΑΠΕ Λαγκαδά (Παγώνης): Καλογεράκης Μπάντης, Βασαΐτης, Σακαλής Λεμονής (60΄ Βεϊδαμενίδης), Ξανθόπουλος, Τσερκέζης (37΄ Παπαναστασίου), Κράββαρης, Παναγιωτούδης, Σαράφογλου, Πολίτης.

Aπόλλων Καλαμαριάς (Πολλαετίδης): Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Μωυσίδης (64΄ Μπονέρης), Γιαξής, Ζανέττου (90΄ Αθανασιάδης), Κουκουλέκης, Μήτσικας, Προβατίδης, Πολιανίδης (74΄ Μάντζιος).

πηγή: metrosport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected