Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης 3-0

Νέστος-Κρύα-ΒρύσηΓράφει ο Κυριάκος Καγιάς

Ο Νέστος  έφτασε δίκαια σε μια ακόμη νίκη, εντός έδρας, με καλά διαστήματα στην απόδοση του. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι χωρίς να δείχνουν πολλά πράγματα είχαν τις φάσεις για κάποιο γκολ, στα πρώτα 30 λεπτά ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν άμεσα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με δυο ευκαιρίες.

Καθοριστικό αποδείχθηκε το γκολ που πέτυχε ο Μκρτσιάν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο Νέστος δεν ξεκίνησε καλά, απειλήθηκε, όμως με το δεύτερο γκολ στο 73` από τον Νίκου, όλα έγιναν πιο απλά.

Το 1-0 με κοντινή κεφαλιά του Μκριτσιάν από φάουλ του Μπουλγούρα. Το 2-0 στο 73` με κεφαλιά του Νίκου από σέντρα του Δεσύλλα και το 3-0 82` με φάουλ του Μπουλγούρα. Ευκαιρίες την Κρύα Βρύση με Ίβιτς και Μπρέγκου στο 38`, με Δανιηλίδη στο 39` και δοκάρι με Σ. Παπαδόπουλο στο 69`. Ο Νέστος απείλησε με Χασάνογλου στο 8`, με Λαζαρίδη στο 15`, Κούτεφ στο 32` και Σγκούρι στο 55`.

Δεν έπαιξε ο Γκατζολάρι, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Χασάνογλου (77’ Γαμβρέλης), Μκρτσιάν, Δεσύλλας, Παπαδάτος, Λαζαρίδης (61’ Νίκου), Κούτεφ, Ζγκούρι (83’ Μανούκος).

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Παπαδόπουλος Χρ. (86’ Σιδέρης), Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Σέρα, Νίρλας, Δανιηλίδης (74’ Γκελοσάνι), Ίβιτς, Σιδηρόπουλος Π., Σιδηρόπουλος Χ. (86’ Πάρρας)

*proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected