Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δημήτρης Σούρλας – Ο MVP της 10ης αγωνιστικής!

kardiaΜε ρεκόρ ψήφων στα τρία χρόνια ζωής της διαδικασίας ανάδειξης των MVP, ολοκληρώθηκε πριν λίγο η ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 10ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το SportsUp (παλαιότερα ImathiaSportsNews) και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 2651 ψηφοφόρους επιλέγοντας ανάμεσα σε 7 ποδοσφαιριστές.

MVP της 10ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Σούρλας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, ο οποίος δικαιωματικά κατακτά τον τίτλο καθώς ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του (και σκόρερ του ενός τέρματος) στη νίκη κόντρα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ο 21χρονος επιθετικός θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεγεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μάκης Σπανός του ΓΑΣ Κοπανού, που ξεχώρισε με την απόδοση του κόντρα στον Ατρόμητο Διαβατού, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Λάζαρος Πίκος του Μακροχωρίου, σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην επικράτηση με αντίπαλο την Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του SportsUp, στην οποία ψήφισαν 2651 αναγνώστες μας :

Δημήτρης Σούρλας (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  802 ψήφους – 30.26%

Μάκης Σπανός (ΓΑΣ Κοπανού)  523 ψήφους – 19.74%

Λάζαρος Πίκος (Μακροχώρι) 454 ψήφους – 17.11%

Δήμος Συμπεθέρης (ΦΑΣ Νάουσα)  384 ψήφους – 14.47%

Βαλάντης Μπακιρτζής (ΑΕ Αλεξάνδρειας)  244 ψήφους – 9.21%

Γιάννης Βαλδήρ (ΑΣ Ειρηνούπολης)  175 ψήφους – 6.58%

Βαλάντης Τοπαλίδης (ΑΕ Χαρίεσσας)  70 ψήφους – 2.63%

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected