Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-2

Χωρίς τίτλοΟ Εθνικός γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με 1-2 στην Αλεξανδρούπολη, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στη Γ’ Εθνική, παραμένοντας έτσι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στο φινάλε, “πληγώνοντας” τους Εβρίτες για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επήλθε και η ισοπαλία απέναντι στην Καβάλα.

Οι παίκτες των Αμπελοκήπων μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας δύο ευκαιρίες στο 4ο λεπτό, όπου μετά από σέντρα του Λιόνη από αριστερά σουτ του Σάρρου με την μπάλα να περνά άουτ, την ίδια τύχη είχε και η φάση στο 8ο λεπτό, καθώς ο Τσεκερίδης αστόχησε σε τετ α τετ κόντρα στον Συριτούδη, ο οποίος είχε και ένα τραυματισμό πάνω στη διεκδίκηση.

Στη συνέχεια ο Εθνικός ανέβασε την απόδοση του, απειλώντας με σουτ του Ερκάν στο 15′ εντός περιοχής, όπου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Ακολούθησε η ευκαιρία με τον Γωνιάδη στο 20′ με το σουτ να περνά έξω, ενώ ο Κριεζής στο 27′ σούταρε ψηλά άουτ. Ο μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε, καθώς μετά από πάσα του Μαμούτ ο Χελιδόνης έκανε το σουτ, το οποίο έφυγε άουτ.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο η κάθε ομάδα είχε από μία φάση, με τους Θρακιώτες να χάνουν την σημαντικότερη μέχρι εκείνη τη στιγμή στο ματς. Ειδικότερα στο 43ο λεπτό ο Συριτούδης μπλόκαρε στο σουτ του Σκέμπρη για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, όσο για τους Εβρίτες χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία στο 45ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Θεοδωράκη με τον αφύλαχτο Θάνο από τα δύο μέτρα, και έχοντας εξουδετερωμένο τον Παπαθανασίου, να μην καταφέρνει με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού να πιέζουν τον αντίπαλο τους, όμως ο Κριεζής στο 50′, έπειτα από πάσα του Ερκάν, επιχείρησε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει εντυπωσιακά. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων απείλησε στο 56′ με το φάουλ του Λιόνη και τον Σαμπιασβίλι να πιάνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 67ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, έπειτα από σέντρα του Λιόνη με κεφαλιά του Φωτιάδη, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στη θέση του Σκέμπη. Οι Εβρίτες στη συνέχεια αντεπιτέθηκαν στο 70′, όπου ο Θεοδωράκης εκτέλεσε το φάουλ με το σουτ του Δούπα να περνά άουτ. Στο 75ο λεπτό ο Γωνιάδης κέρδισε το πέναλτι μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Παπαδημητρίου, με τον Θεοδωράκη να ευστοχεί, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Συναρπαστικά σε εξέλιξη ήταν τα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου ο Σαμπιασβίλι στο 84′ επιχείρησε το σουτ με τον Χαραλαμπίδη, που είχε περάσει αλλαγή αντικαθιστώντας τον Συριτούδη στις αρχές του δευτέρου μέρους, να μπλοκάρει. Στο 94ο λεπτό πάγωσε το “Φώτης Κοσμάς”, καθώς ο Παπαδημητρίου με πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του και σκορπίζοντας παράλληλα απογοήτευση στους Θρακιώτες.

Συνθέσεις

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Βουρδόγλου): Συριτούδης (46′ Χαραλαμπίδης), Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Δούπας, Χελιδόνης, Γωνιάδης, Θεοδωράκης, Ερκάν, Κριεζής (81′ Σιμιτσάκης), Μαμούτ (60′ Τσέκος)

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Παπανώτας): Παπαθανασίου, Βόσδου, Παπαϊωάννου, Μπάρμπας, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Σκέμπης (55′ Φωτιάδης), Σάρρος (78′ Κραγιόπουλος), Τσεκερίδης (69′ Ιωαννίδης), Σαμπιασβίλι, Λιόνης

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected