Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Τύρναβος 1-1

DSC_1287Πολύ μεγάλο παιχνίδι παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια με τον τοπικό Αχιλλέα και τον ΑΟ Τύρναβο να διεκδικούν τη νίκη η οποία όμως στο τέλος δεν ήρθε για καμία ομάδα.

Αυτό που θα πρέπει να αναφερθεί είναι η τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Νίκου Θεοδοσιάδη στο δεύτερο μέρος, οι οποίοι αν και έπαιζαν από το 53΄με παίκτη λιγότερο, κατάφερνα να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι των τελευταίων 35 λεπτών της συνάντησης.

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας με τον Αχιλλέα να έχει την υπεροχή αλλά τους φιλοξενούμενους να καταφέρουν να σκοράρουν και να προηγηθούν με 0-1. Καλό σουτ του Νάκα για να αποκρούσει δύσκολα ο Παπαγιάννης.

Στο 20ό λεπτό εκτέλεση κόρνερ για τον Τύρναβο από δεξιά. Θα βγει στο δεύτερο δοκάρι και θα σπάσει τη μπάλα με το κεφάλι για τον Παπαχρήστο ο Τσιρλίδης και ο πρώτος δε θα αστοχήσει από το πέναλτι θα πετύχει το 0-1.

Δοκάρι από σέντρα-σουτ του Κατσιαμήτα στο 23΄

Δυνατό σουτ του Τασιούδη στο 33΄ για να βγάλει σε κόρνερ ο Βασιλειάδης

Κόκκινη κάρτα στο 50΄ο Δερμίσης με παίκτη λιγότερο ο Αχιλλέας. Από το σημείο αυτό και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Με παίκτη λιγότερο έκαναν το καλύτερο φετινό τους εντός έδρας ημίχρονο, καταθέτοντας κυριολεκτικά την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ζαχαράκης μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 στο 55 με το πλασέ του να περνάει ελάχιστα άουτ.

Καλή προσπάθεια και σουτ του Κατσιαμήτα ψηλά άουτ στο 62΄

Μεγάλη ευκαιρία του Κλιάνη στο 65΄ με τον ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα να παίρνει όμορφη πάσα από τον Κατσιαμτήτα, να πλασάρει από δύσκολη θέση και να σώζει ο τερματοφύλακας της ομάδας του Τυρνάβου.

DSC_1285

Στο 75΄ ο Κατσιαμήτας πέρασε δυο αντιπάλους του και έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Παπαγιάννη. Εκεί άνοιξε την μπάλα και ίσα που πρόλαβε να τη διώξει ο Καρλιάμπας με τον ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα όμως να βάζει την κόντρα και τη μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά λόμπας και να καταλήγει στα δίχτυα της Λαρισινής ομάδας.

Ανάποδο ψαλίδι Ζαχαράκη σε σέντρα Νάκα στο 79΄ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παπαγιάννη.

Η φάση του αγώνα για τον Αχιλλέα στο 85΄με τον Παπαγιάννη να βγάζει διαδοχικά σουτ του Κατσιαμήτα και του Ζαχαράκη.

Φοβερή ευκαιρία Κατσιαμήτα στο 87΄με το όμορφο σουτ του να περνάει ελάχιστα άουτ.

Μεγάλη φάση από το πουθενά για τον Τύρναβο στο 89΄όταν σε απόκρουση της μπάλας από τον Ηλιάδη αυτή θα βρει στο πόδι του Τασιούδη και θα κατευθυνθεί με δύναμη στην εστία του Βασιλειάδη. Με υπεράνθρωπη προσπάθεια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα καταφέρει να γυρίσει αντίθετα στην πορεία του προς τα πίσω και να κρατήσει το 1-1 αφού με μπλοζόν θα διώξει επάνω στην γραμμή, η μπάλα θα βρει στο δοκάρι και στη συνέχεια θα την μπλοκάρει

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Παναγιώτης Γ., Δερμίσης, Τασίδης, Σκέντος, Τσαγκαράκης (53΄λ.τ. Ποτουρίδης), Καρατζάογλου, Κατσιαμήτας, Νάκας (80΄Ηλιαδης), Κλιάνης (71΄Καπασακαλίδης), Ζαχαράκης

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Τασιούδης, Λούγκος, Παπαχρήστος (Κοκόρας), Λίταινας, Τσιρλίδης (76΄Κρίτσας).

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected