Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου 2-0 (photos)

DSC_6109O Θεσπρωτός πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, από την άλλη η Νίκη Βόλου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην Ηγουμενίτσα κι έτσι ο Θεσπρωτός έφτασε σε μια μεγάλη νίκη πολύ πιο εύκολα απ΄όσο θα φανταζόταν, με 2-0.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο α΄ημίχρονο, μπήκαν πολύ δυνατά κι αποφασισμένοι από την αρχή και περιόρισαν τη Νίκη σε μόνιμα παθητικό ρόλο. Η πίεση του Θεσπρωτού, παρά το ότι δεν είχε κλασική ευκαιρία μέχρι τότε, ευοδώθηκε στο 27′.

Γλυκό φάουλ του Σουκρήογλου, κακή αντίδραση της άμυνας της Νίκης, βγήκε ο Σταυράκης από την εστία του να προλάβει την κεφαλιά του Στεφανίδη, όμως εκείνος τον κρέμασε για το 1-0.

Ο Θεσπρωτός εκμεταλλεύτηκε το momentum του αγώνα, χάνοντας αμέσως μετά σημαντικές ευκαιρίες. Στεφανίδης με σουτ, Νάκος με κεφαλίά και κυρίως η τεράστια χαμένη φάση του Πέντσα από κοντά στο 42΄, μετά από υπέροχη κίνηση και πάσα του Στεφανίδη. Στο 40΄οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι σε χέρι του Χολέβα στην περιοχή.

Ο Θεσπρωτός πήγε στο ημίχρονο ένα γκολ μπροστά, με το 1-0 να αδικεί την μέχρι τότε εμφάνιση  του πλατανόφυλλου. Η Νίκη Βόλου μπήκε φουριόζα στο β΄ημίχρονο, κλείνοντας για ένα 20λεπτο το Θεσπρωτό στα καρέ του, στο καλό διάστημα που είχαν οι θεσσαλοί.

Ναουμίδης και Κρεββατάς έχασαν σίγουρα γκολ από κοντά σε 47′ και 52′ με τον Κωνσταντάκο στην περίπτωση του Κρεββατά να πραγματοποιεί την κομβική απόκρουση του αγώνα. Ο Χατζηπέτρου ανακάτεψε την τράπουλα αλλάζοντας το σύστημα της ομάδας συνεχώς ενώ η άμυνα του Θεσπρωτού παρέδωσε μαθήματα συγκέντρωσης στο δύσκολο διάστημα του β΄μέρους.

Αλάνθαστοι, με καίριες επεμβάσεις αλλά κι έναν Κωνσταντάκο απόλυτα συνεπή. Ο Σαλταπίδας μπήκε στο παιχνίδι στο 72′ και τρία λεπτά αργότερα , μετά από σκάψιμο του Αλέξη Μητσέλου, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ένα θαυμάσιο κοντρόλ, σκορπώντας ενθουσιασμό στους πάνω από 600 φίλους της Θεσπρωτίας που παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων.

Στα τελευταία λεπτά ο Θεσπρωτός απλά διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα, παίζοντας και με σύμμαχο το χρόνο που κυλούσε υπέρ του.

Οι φιλοξενούμενοι με βαθιές μπαλιές προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά τα λεπτά πέρασαν χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Μητσέλος Αλ, Νάκος, Σουκρήογλου (72′ Σλαταπίδας, 82′ Κοζάκης), Στεφανίδης, Πέντσας, Γεωργίου (58′ Μπίκας).

Νίκη Βόλου: Σταυράκης, Πασκούλεφ (77′ Κανταρτζής), Ναουμίδης, Χολέβας, Αλεξανδρής, Ιβανίδης, Μπιτσάκος (65′ Κυπτίου), Μέτσε, Μπαλαράμπε (65′ Κόλα), Κανελλόπουλος, Κρεββατάς.

*περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected