Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ακαδημία Βέροιας 1-1

12318234_1036599256373912_2080272465_o

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Νικομήδειας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνήγησαν μέχρι τέλους τη νίκη.

Ωστόσο, παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες και τις δύο αποβολές (μία για κάθε ομάδες) δεν αναδείχτηκε νικητής, με αποτέλεσμα Ελπίδα Μονοσπίτων και Απόλλων Αγίου Γεωργίου να αποσπαστούν στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις.

Κάτω από ιδανικές για ποδόσφαιρο καιρικές συνθήκες αλλά με λιγοστό κόσμο στις κερκίδες, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Οι “κιτρινόμαυροι”, με 14 ποδοσφαιριστές και χωρίς τον πρώτο σκόρερ Κώστα Παπαδόπουλο πάλεψαν για τη νίκη, ωστόσο η Ακαδημία ήταν αυτή που είπε την τελευταία λέξη στο παιχνίδι και με τέρμα του Καλτσά στο 76′ πήρε την ισοπαλία.

Η Νέα Γενεά είχε σημαντικές ευκαιρίες στο παιχνίδι, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια με τους Κουκλανιώτη και Γιάννου (ο δεύτερο στο 90′ με εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ από πλάγια) ενώ προηγήθηκε στο σκορ με τον Χρήστο Σιδηρόπουλο, ο οποίος πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας μετά από ωραίο συνδυασμό Καϊογλίδη και Τζήμου.

Εξαιρετική κατά διαστήματα και η ομάδα του Θοδωρή Τέγου, που είχε δοκάρι με τον Μάριο Αργυρόπουλο στο 60ο λεπτό αλλά και δύο τετ-α-τετ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας αλλά και τον Καλτσά.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Θανάση Μαχανίδη για τους γηπεδούχους (απευθείας κόκκινη για εξύβριση) και Μάριο Αργυρόπουλο (δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία).

Για τη Νέα Γενεά αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη πλευρά η Ακαδημία διατηρεί την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 9 γκολ παθητικό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Μοσχολιό

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Γαϊτανίδης, Μαχανίδης Θ., Δεμιρχανίδης, Συμεωνίδης, Ιατρόπουλος, Καϊογλίδης, Τζήμος, Γιάννου, Μαχανίδης Λ. (73′ Καρίπογλου), Κουκλανιώτης, Σιδηρόπουλος

Ακαδημία Βέροιας : Κούβαρος Α., Ταρατσίδης, Απαζίδης (65’ Κούβαρος Μ.), Αργυρόπουλος Β., Παπαδόπουλος Χ., Γαβριηλίδης (75’ Λέντι), Πορφύρης, Μπρανιώτης, Σοφιανίδης, Αργυρόπουλος Μ., Καλτσάς (89’ Σαντικίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected