Football League

Football League – Δημοσίευμα για νέους επενδυτές στη Λαμία!

lamia-pae-938x580Στα χέρια του μεγαλομέτοχου του ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου, έχει κατατεθεί φάκελος από επενδυτές της Βορείου Ελλάδας με έδρα τη Θασσαλονίκη, όπου εμπεριέχει την πλήρη πρόταση για την ανάληψη της ομάδας από το συγκεκριμένο γκρουπ.

Μάλιστα, όπως γράφει σχετικά το calciolamia.gr έχουν έρθει σε πρώτη επαφή με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, καθώς βρέθηκαν στη Λαμία και του ανέλυσαν ποιοι είναι και το πλάνο που θα ακολουθήσουν στην ομάδα της Λαμίας.

Πιθανό σήμερα οι δύο επενδυτές(έχουν ενασχόληση με το ποδόσφαιρο), ένας διαμεσολαβητής(manager) και ένας δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, θα βρεθούν στο ΔΑΚ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ανάληψη της ομάδας από το συγκεκριμένο επενδυτικό fund, έχει να κάνει ως πλάνο: τη συνεργασία με ομάδα της Α’ τοπικής Κατηγορίας της Φθιώτιδας(για άνοδο στη Γ΄ Εθνική ως ομάδα δορυφόρο, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές), την ίδρυση Κ-17 και την στήριξη της Κ-19 και φυσικά το τρέξιμο της πρώτης ομάδας.

Το όλο θέμα το μελετά ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωλαννου, που έχει και τις συναντήσεις με τους φερόμενους επενδυτές και η απόφαση δική του.

Ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις στη συγκέντρωση του Ερασιτέχνη στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας, μετά το παιχνίδι Κυπέλλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected