Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Οι νίκες Ατρομήτου και Πανιωνίου

6bba447da33cb907ee8769d597b71844_LΜε δύο γκολ του Ναπολεόνι ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 της Λαμίας.

Βάσεις πρόκρισης έβαλε ο Ατρόμητος που παράλληλα έβαλε και τέλος και σε ένα σερι αρνητικών αποτελεσμάτων (και) με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Έλληνα τεχνικού από την στιγμή που ανέλαβε τον Ατρόμητο, που πλέον έχει την πρόκριση στο χέρι του. Αρκεί την τελευταία αγωνιστική να μη χάσει εκτός έδρας την Καλλιθέα.

Τα γκολ που έκριναν το ματς πέτυχε ο Ναπολεόνι στο 58′ και στο 66′ .

Συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ: Πανέτσος, Τσολέπας, Καλαϊτζίδης, Τόσκας (74′ Μπουλούλης), Ενγκουέμ, Κοντέων, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο (38′ Καραγιάννης), Κοτσώνης, Αλεξίου, Παπαευθυμίου (64′ Αντωνίου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Μπίτολο, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Μπάλλας, Μπρίτο, Μπαστακός (87′ Ούμπιδες), Στόιτσεφ (80′ Λημνιός), Ναπολεόνι (70′ Πίτου Γκαρσία)

0aa0b1c617775adbd681612b655579fd_L

Σε ρυθμούς προπόνησης ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου και εξασφάλισε την πρόκριση μόλις από τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 37′ ο Χαλκιαδάκης που χάρισε το εισιτήριο στην επόμενη φάση στον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και ο Ουζουνίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν και τόσο πολύ στην Super League.

Αντίθετα, οι νησιώτες ήταν μέτριοι, αποκλείστηκαν ήδη, και στρέφουν το βλέμμα τους στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Πανελευσινιακό.

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Καθάριος (56′ Σιώπης), Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα (75′ Μπακασέτας), Ντουρμισάι (67′ Μασούρας), Καραμάνος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Φιορεντίνος): Πολίτης, Κυριακίδης, Τατταρίδης, Βοσνακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Πέττας (74′ Κάρδαρης), Νίκιτς, Ναζίμ, Μεντούρ, Ζέλιος (64′ Κουρέλλας), Βυθούλκας (46′ Κρολ).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected