Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ελλάδα – Γαλλία 0-3 (vid)

9c11850f-5b58-4846-ab1a-8ea325267a6c_slideΠαρακολουθείστε σε video την αναμέτρηση των Γυναικών μας με την αντίστοιχη της Γαλλίας (0-3) στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, το οποίο μεταδόθηκε απευθείας αποκλειστικά από το επίσημο κανάλι των Εθνικών Ομάδων στο You Tube.

Τα 25 νεαρά κορίτσια, μέλη της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδα “Νεφέλες” της Πιερίας, ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση στον αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την αντίστοιχη της Γαλλίας, που έληξε 3-0 υπέρ των “τρικολόρ”, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

Τα επίδοξα αστέρια του γυναικείου ποδοσφαίρου μας, ως συνοδοί των παικτριών των δύο ομάδων και των τριών διαιτητών, πριν από την έναρξη του αγώνα, εισήλθαν μαζί τους στον αγωνιστικό χώρο του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και παρατάχθηκαν όπως προβλεπόταν για την ανάκρουση των εθνικών ύμνων.

Στα χέρια τους κρατούσαν από ένα τριαντάφυλλο με μια μικρή κάρτα που έφερε τη φράση «Je suis Paris» και τα οποία άνθη προσέφεραν σε κάθε μία από τις παίκτριες και τις διαιτητές, ως δείγμα συμπαράστασης, σεβασμού και αλληλεγγύης προς τον γαλλικό λαό για τα θύματα το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Μια ενέργεια που έγινε δεκτή με θέρμη από τη γαλλική πλευρά και υλοποιήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της UEFA.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενες ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη ενώ και τα κορίτσια μας παρά την ήττα παρουσίασαν ιδιαίτερα θετικό αγωνιστικό πρόσωπο με δεομένη και τη δυναμικότητα των αντιπάλων τους.

Τα γκολ για την Εθνική Ομάδα της Γαλλίας πέτυχαν οι Μπιλμπό στο 12ο λεπτό, η Λε Μπιγιάν στο 72ο λεπτό με πλασέ και αφού προηγήθηκε απόκρουση της Πελετίδου σε πέναλτι (πήρε κόκκινη η Δημητρίου) της Μαχρί ενώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 75ο λεπτό με προβολή η Λε Σομέρ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Βιβιάν Πέετερς από την Ολλανδία, η οποία παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τις Κακαμπούκη, Παντελιάδου και Γκάτσου.

Συνθέσεις

ΕΛΛΑΔΑ: Πελετίδου- Κυδωνάκη, Χατζηγιαννίδου, Βλασιάδου, Δημητρίου, Κακαμπούκη, Μάρκου, Παπαδοπούλου, Σαρρή (73′ Γκάτσου), Παντελιάδου (82′ Κόλλια), Κόγγουλη (66′ Κοκοβιάδου).

ΓΑΛΛΙΑ: Ζεράρ- Κασί, Μπουλό, Ζορζ, Ανρί, Μιλμπό (74′ Αμπιλί), Λε Σομέρ (Ασεγί), Τομίς (57′ Ντελί), Λι Μπιγιάν, Μ’Μποκ, Μαχρί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected