Κατηγορίες
Football League

Κύπελλο Ελλάδας – Το εκπληκτικό γκολ του Μπόγιοβιτς και η “εξάρα” της ΑΕΚ (vid)

aaddadaadΔείτε παρακάτω το υπέροχο γκολ του Μπόγιοβιτς, που οδήγησε τη Λάρισα στη νίκη με 1-0 επί της Ξάνθης.

Η Λάρισα φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, και αυτό φαίνεται τόσο από τα αποτελέσματά της στη Football League όσο και στο Κύπελλο. Αυτό αποδείχτηκε έμπρακτα στο σημερινό παιχνίδι εναντίον της Ξάνθης, όπου με τη γκολάρα του Μπόγιοβιτς προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δείτε την ΓΚΟΛΑΡΑ του Μπόγιοβιτς!

Δημοσιεύτηκε από AEL F.C στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

c73ce55581d75c7ec17a9d74263c9b00_LΕύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ, η οποία προηγούμενη με 4-0 από το πρώτο ημίχρονο δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στους φιλοξενούμενους.

Ορεξάτοι οι παίκτες του Πογιέτ, κέρδισαν με έδειξαν σοβαρότητα παρά τη χαμηλή δυναμική του αντιπάλου. Δύο γκολ ο Μπουονανότε, από ένα Αραβίδης, Σοϊλέδης, Πλατέλλας και Γιόχανσον.

Η ΑΕΚ μπήκε σοβαρά στον αγωνιστικό χώρο, με το επιθετικό δίδυμο Τζεμπούρ-Αραβίδη να έχουν πολλά κέφια και τον Μπουονανότε να τους ενισχύει σημαντικά σε κάθε τους προσπάθεια. Το αποτέλεσμα ήταν πριν πάμε στο ημίχρονο η Ένωση να προηγείται με 4-0 χάρη στα γκολ των Πλατέλλα, Γιόχανσον, Μπουονανότε και Σοϊλέδη, ενώ αν δεν υπήρχε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων (Μανιάτης) το σκορ ενδέχεται να ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πογιέτ διατήρησαν την όρεξη του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο πότε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και πότε η αστοχία δεν τους άφησε να αυξήσουν το δείκτη του σκορ. Τελικά πέτυχαν άλλα δύο γκολ (Αραβίδης, Μπουονανότε) ευχαριστώντας με την απόδοσή τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας ταυτόχρονα την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Συνθέσεις

ΑΕΚ: Ανέστης, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Γιόχανσον (Φαγιέ 46′), Μποονανότε, Πλατέλλας (Κρισάντους 66′), Αραβίδης, Τζεμπούρ

Πανελευσινιακός: Μανιάτης, Παληγεώργος (Καζνέτσης 52′), Μποτωνάκης, Γκεμίσης, Ταμπάκης, Κάκαρας, Πούρνος, Τσολακίδης, Λίτσος, Ναούμ (Γιαννιτσάνης 70′), Μπλάνκο

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected