Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 11η αγωνιστική στους δύο ομίλους

pre-game-a211

Πρώτη αγωνιστική για τον μήνα Νοέμβριο στην Α2 Ερασιτεχνική, σε μια καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος στους δύο ομίλους της κατηγορίας.

Από το αυριανό πρόγραμμα δεν λείπουν βεβαίως οι αμφίρροπες αναμετρήσεις, με τα βλέμματα να στρέφονται εκ των πραγμάτων σε Λιανοβέργι και Άγιο Νικόλαο Νάουσας, παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν.

1ος όμιλος

Σημαντική η βαθμολογική διαφορά της Δόξας Λιανοβεργίου από τους διώκτες της και στην αυριανή 11η αγωνιστική, η ομάδα του Σάκη Παγγούρα έχει τη δυνατότητα να διατηρηθεί στην κορυφή και παράλληλα, ανάλογα τα αποτελέσματα, να εδραιωθεί ακόμη πιο πολύ στις δύο θέσεις που οδηγούν στην Α1 Ερασιτεχνική.

Αντίπαλος της Δόξας αύριο ο ανεβασμένος στις τελευταίες αγωνιστικές Εθνικός Κλειδιού, που μετρά ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα, έχοντας στο διάστημα αυτό τρεις νίκες και 12-0 τέρματα! Οι γηπεδούχοι όμως είναι η μοναδική ομάδα σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ημαθίας που δεν έχει γνωρίσει την ήττα ενώ διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 26 τέρματα.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Την 7η νίκη στο πρωτάθλημα και την 6η συνεχόμενη(!) θα επιδιώξει αύριο ο ΜΑΣ Βεργίνας, που υποδέχεται στην έδρα του τη Θύελλα Σταυρού, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες την προηγούμενη Κυριακή μετά από πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου δείχνει αξιοθαύμαστη συνέπεια στις τελευταίες αγωνιστικές και με 20 βαθμούς, είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο στην Α1.

Ισόβαθμος με τον ΜΑΣ Βεργίνας είναι ο Άρης Παλαιοχωρίου, που έχει το πιο δύσκολο έργο στην 11η αγωνιστική όσον αφορά τις ομάδες της κορυφής. Οι “κιτρινόμαυροι” θα μεταβούν στα Παλατίτσια, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τον τοπικό ΠΑΟ που χρειάζεται τους βαθμούς για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από την τελευταία θέση.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μία προσφορά του…

Μικρο Ποδηλατο

Την ίδια ώρα, η Νίκη Αγκαθιάς, που βρίσκεται στην 4η θέση με 18 βαθμούς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και έχει την ευκαιρία να φτάσει στην 6η φετινή νίκη. Για να το πετύχει όμως αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική κόντρα στον νεανικό “δικέφαλο”, που έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία φέτος παρά το γεγονός πως το ρόστερ αποτελείται από ποδοσφαιριστές με μέσο όρο ηλικίας τα 17 χρόνια!

Δύσκολο έργο έχει ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, που αγωνίζεται στον Πλάτανο κόντρα στον τοπικό Μακεδονικό, που μετά τα τελευταία αποτελέσματα βρίσκεται στο +5 από την γραμμή του υποβιβασμού. Έδαφος έχασαν και οι “κιτρινόμαυροι”, που δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν “ροζ φύλλο” αγώνα για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Νησείου, όπου ο Αστέρας Αλεξάνδρειας υποδέχεται την ΑΕ Σχοινά, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν τρεις βαθμοί και να θέλουν αμφότερες τη νίκη για να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο :

Νίκη Αγκαθιάς – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Δόξα Λιανοβεργίου – Εθνικός Κλειδιού

ΠΑΟ Παλατίτσια – Άρης Παλαιοχωρίου

Αστέρας Αλεξάνδρειας – AE Σχοινά

ΜΑΣ Βεργίνας – Θύελλα Σταυρού

Μακεδονικός Πλατάνου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Ρεπό : Αλιάκμων Νησελίου

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

α2-promo211

2ος όμιλος

Με το παιχνίδι του Αγίου Νικολάου να ξεχωρίζει, συνεχίζεται με την 11η αγωνιστική ο 2ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας, που βρίσκεται στο -5 από τις προνομιούχες θέσεις, υποδέχεται τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, με τους “πράσινους” να ισοβαθμούν στην 1η θέση με την Ελπίδα Μονοσπίτων. Αμφίρροπο εκ των πραγμάτων το παιχνίδι και καιρού επιτρέποντος, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Την ίδια ώρα, η πρωτοπόρος Ελπίδα υποδέχεται στα Μονόσπιτα την Ακαδημία Μακροχωρίου και…φλερτάρει με την 7η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λάκη Μίλη εντυπωσιάζει με τις τελευταίες της εμφανίσεις και παρά το κακό ξεκίνημα, φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην Α1. Σε πιο ήρεμα…νερά πλέον η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, που με 13 βαθμούς έχει αποσπαστεί σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη.

Εντός έδρας αγωνίζεται και η τρίτη της κατάταξης Ακαδημία Βέροιας, που υποδέχεται στο ΔΑΚ “Βικέλας” τον Φίλιππο Μέσης. Το συγκρότημα του Θεόδωρου Τέγου παρουσιάζει αξιοθαύμαστη εικόνα στα εντός έδρας παιχνίδια (4×4 με τέρματα 17-3) και κόντρα στους “ασπρόμαυρους” έχει την ευκαιρία να φτάσει τους 20 βαθμούς.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Καφέ «Together» στη Νικομήδεια

Καφέ «Together» στη Νικομήδεια

Δύσκολο το έργο της Νέας Γενεάς Νικομήδειας, που θα μεταβεί στη Μαρίνα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μείνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση της ανόδου και σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να φύγουν με το “διπλό” από την έδρα των “οράνιε”, δύσκολα θα μπορέσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Προδρόμου βρίσκεται στο +8 από τη γραμμή του υποβιβασμού και με νίκη αύριο, απομακρύνονται αισθητά από κάθε κίνδυνο.

Σπουδαίο παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα, όπου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται την ΑΕΠ Βέροιας με τις δύο ομάδες να έχουν κερδίσει έδαφος στη βαθμολογική κατάταξη.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι όμως της αγωνιστικής (όσον αφορά την ουρά της βαθμολογίας) διεξάγεται στην Πατρίδα, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί την ουραγό Δόξα Νάουσας. Οι “κιτρινόμαυροι” με νίκη απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη και “βυθίζουν” ακόμη περισσότερο τους αντιπάλους τους, σε αντίθετη περίπτωση όμως όλα θα είναι ανοιχτά για την υπόθεση παραμονή.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο :

Ελπίδα Μονοσπίτων – Ακαδημία Μακροχωρίου

ΑΣ Πατρίδας – Δόξα Νάουσας

Ολυμπιακός Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΕΠ Βέροιας

Ακαδημία Βέροιας – Φίλιππος Μέσης

ΑΟ Μαρίνας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ρεπό : Νηρέας Βέροιας

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected