Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής 3-0 (photos)

DSCN9587

Το απόλυτο στην έδρα της έχει η ΑΕ Αλεξάνδρειας, που συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και την παραμονή σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, χάρη σε ένα πρώτο 45λεπτο όπου κατέγραψε πολύ καλή απόδοση, επικράτησε του Κεραυνού Επισκοπής που δεν κατάφερε να εμφανίσει την εικόνα του αντίστοιχου παιχνιδιού στο ίδιο γήπεδο πριν δύο εβδομάδες, κόντρα στον συμπολίτη ΠΑΟΚ.

Οι “πράσινοι” μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και φανέρωσαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο λεπτό. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και συνεχή πίεση σε άμυνα από την επίθεση, δεν επέτρεψε τους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους και να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα των Καρυπίδη και Λύτη στα άκρα.

DSCN9637 DSCN9586

Η…πρόγευση για την ΑΕΑ “σερβιρίστηκε” στο 8ο λεπτό, όταν ο Μίμης Μπενίσκος σημάδεψε το δοκάρι του Βόλτση και τρία λεπτά αργότερα, ο υψηλόσωμος επιθετικός ήταν πιο εύστοχος όταν εκμεταλλεύτηκε την πάσα ακριβείας του Αναστάση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Με το τέρμα αυτό, ο πρώην επιθετικός της Λαμίας και της Νάουσας, έφτασε τα 8 στο πρωτάθλημα.

Παρά το προβάδισμα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 28′ είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Σαμαρά που δεν κατάφερε εξ επαφής να πλασάρει και στο 38′ σημειώθηκε η πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια από πλευράς Κεραυνού, όταν ο Ντέλλας πάσαρε με κεφαλιά στον Καρυπίδη και ο τελευταίος ανακόπηκε τελευταία στιγμή από τον Πέικο.

Το ευτυχές για τους “πράσινους” ήταν το δεύτερο γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα, που ουσιαστικά έβαλε γερά θεμέλια για το σημερινό τρίποντο. Το…μισό γκολ ανήκει στον Γιώργο Αναστάση, ο οποίος με ωραία προσπάθεια από δεξιά, “έσπασε” στον Αντώνη Μόσχο έξω από την περιοχή και αυτός με ένα εντυπωσιακό εναέριο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βόλτση.

Τo ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Με το 2-0 υπέρ της η ΑΕΑ διαχειρίστηκε διαφορετικά το δεύτερο ημίχρονο, με τον Χρήστο Μποζίνη από την άλλη πλευρά να ρισκάρει ακόμη περισσότερο ώστε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την ανατροπή.

Στο 60′ ο Τουμαράς είχε ένα πολύ καλό σουτ δίπλα από το δοκάρι του Μυλωνά και τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αποστόλη Λίτσι (που επανέκαμψε μετά από τρεις εβδομάδες) να βρεθεί σε καλή θέση, ωστόσο το πλασέ έφυγε μόλις άουτ.

Η…εναέρια κυκλοφορία του Κεραυνού έδωσε μία ακόμη καλή στιγμή στο 78′ σε κεφαλιά του Ντέλλα δίπλα από το δοκάρι για να έρθει το 84′ όπου οι γηπεδούχοι έδωσαν το οριστικό τέλος στις όποιες ελπίδες του Κεραυνού.

DSCN9582 DSCN9573

Η φάση προήλθε από ωραία κίνηση…πίβοτ του Πέτκου μέσα στην περιοχή και πάσα στον Θωμά Σαμαρά, ο οποίος δεν αστόχησε από κοντινή απόσταση, σημειώνοντας το 6ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα αντιαθλητικό όπως το χαρακτήρισαν χτύπημα του Νίκου Θεοδωρόπουλου στον Καρυπίδη, ζητώντας έντονα την αποβολή του υψηλόσωμου αμυντικού, με τον ρέφερι να τον παρατηρεί με κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Μπακάλη.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Κούκλας Π., Νικολόπουλος, Πέικος (80′ Τζιλόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Μόσχος, Γρηγοριάδης (74′ Τσιρίδης), Πέτκος, Μπενίσκος (57′ Λίτσι), Σαμαράς, Αναστάσης

Κεραυνός Επισκοπής : Βόλτσης, Χαραλαμπίδης, Ιωαννίδης Ζ. (46′ Δημητρίου), Λέσκας, Ιωάννου, Τσεχελίδης, Μπάμπος, Τουμαράς (84′ Μουζάκι), Καρυπίδης, Ντέλλας, Λύτης (59′ Ορφανίδης).

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected