Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εορδαϊκός – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-1 (photos)

DSC00864Πολύτιμη νίκη, που τον έφερε σε καλύτερη βαθμολογική θέση πέτυχε ο Εορδαϊκός.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Αλέξη Αλεξίου στον πάγκο του Εορδαϊκού, με τους Πτολεμαϊδιώτες να παίρνουν μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Οι γηπεδούχοι, είχαν τον έλεγχο και την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με χρυσούς σκόρερ τον Γιόνδη στο 19΄ και τον Μπίκο στο 75΄ που σημείωσαν δύο πανέμορφα γκολ πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι Αμπελόκηποι είχαν ισοφαρίσει 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπάρμπα.

Η νίκη αυτή έφερε τον Εορδαϊκό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού αλλά και αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια στον δύσκολο δρόμο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής

Το φιλμ του αγώνα

Στο 19΄ΓΚΟΛ! Ο Συμεωνίδης θα βγάλει τη σέντρα στη περιοχή με ωραίο στοπάρισμα με το στήθος του Γιόνδη και ανάποδο ψαλιδάκι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 . Ένα πανέμορφο γκολ που βλέπουμε σπάνια στα γήπεδα.
Στο 23΄φάουλ Γιόνδη αποκρούει ο Παπαθανασίου.
Στο 34΄Συμεωνίδης τη σέντρα , μονοκόμματο σουτ Μαυροματίδη , άουτ.
Στο 41΄σέντρα Συμεωνίδη , κι ενώ ο Παπαθανασίου φαίνεται να ελέγχει τη μπάλα, αυτή του φεύγει, ο Μαυροματίδης θα κλέψει θα πλασάρει αλλά με προβολή αυτοθυσίας ο Παναγιωτίδης θα αποσοβήσει τον κίνδυνο.
Στο 44΄γυριστό σουτ του Ζυγκερίδη από κοντά ο Περπερίδης σε ετοιμότητα μπλοκάρει
Στο 45+2 ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Λιόνη μέσα στην περιοχή , αδράνεια της άμυνας και ο Μπάρμπας με το στήθος θα ισοφαρίσει 1-1.
Στο 60΄φάουλ Συμεωνίδη , κεφαλιά Μαυροματίδη , άουτ.
Στο 61΄σουτ δυνατό του Φωτιάδη , αποκρούει ο Περπερίδης η μπάλα στρώνεται στονΣαμπιασβίλι που πλασάρει, άουτ.
Στο 69΄Αμαραντίδης κεφαλιά πάσα στον Γιόνδη , σουτ λίγο έξω.
Στο 75΄ΓΚΟΛ! Σέντρα Συμεωνίδη , φοβερή κεφαλιά Μπίκου στο βάθος της εστίας του Παπαθανασίου για το 2-1.
Στο 88΄σουτ του Σαμπιασβίλι μπλοκάρει ο Περπερίδης.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός (Αλεξίου): Περπερίδης , Πασχαλίδης, Χαραλαμπίδης, Σερσέμης, Σαββίδης, Κουλίδης, (62΄Ρέββας), Μπίκος, Συμωνίδης, Αμαραντίδης(87΄Ακριτίδης) , Γιόνδης, Μαυροματίδης (91΄Κωστικίδης).

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Παπανώτας): Παπαθανασίου , Βόσδου, Παπαιωάννου, Μπάρμπας, Παναγιωτίδης, Κραγιόπουλος(30΄Φωτιάδης), Ζυγκερίδης(74΄Metaj), Σάρρος, Χιονίδης, Σαμπιασβίλι , Λιόνης.

*περισσότερες φωτογραφίες στο matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected