Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αγιονερίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0

IMG_8176-ΑντίγραφοΣτο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου και ο συνονόματός του από την Αλεξανδρούπολη ήρθαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα δυνατό παιχνίδι που στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Καρασίμου στο 3ολεπτο.

Στις κυριότερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Εθνικός είχε την κατοχή αλλά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τους Ερκάν, Τσέκο και Γωνιάδη.

Στην επανάληψη περίπου ίδια εικόνα με δυνατές μονομαχίες και με κυριότερες φάσεις για τους γηπεδούχους στο 72’ με σουτ μετά από φάουλ του Υψηλού και στο 85’ από σουτ του Νέστορα Στεφανίδη που έφυγε λίγο άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τον Γωνιάδη στο 70’ και τον Πελτέκη στο 90’ που αντί να κάνει μπάσιμο, επιχείρησε μακρινό σουτ που έφυγε άουτ.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γ. Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μπούζουρας, Κιόρτσης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος (30’ Μητσιός), Υψηλός (74΄Γκέρτσος), Στεφανίδης Στ., Παλιάτσος (65’ Μπελίτσας), Στεφανίδης Ν., Δρόσος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης, Πελτέκης, Αμπραχαμιάν, Ερκάν (55’ Μαμούτ), Τσέκος (75’ Θεοδωράκης), Γωνιάδης (87’ Συμιτσάκης).

*maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected