Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αιγινιακός – ΑΕ Καραϊσκάκης 3-1

DSC_0033

Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕ Καραϊσκάκης δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Αιγίνιο, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από τον τοπικό Αιγινιακό, ο οποίος ήταν ανώτερος στην επανάληψη.

Έτσι, μετά απ΄ αυτό το αποτέλεσμα, ο Αιγινιακός μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο, ΑΕ Καραϊσκάκης. Πλέον, το πρωτάθλημα πήρε και πάλι «φωτιά», με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως θα είναι κι αυτές που θα μονομαχήσουν για τον τίτλο και την άνοδο στην Football League.

Στο 9΄ η Αρτινή ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γυφτοκώστας σέντραρε και ο Τζημογιάννης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Λίγα λεπτά μετά (17΄) η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε στο 0-1, με τον Ευαγγέλου να κάνει υπέροχη ατομική προσπάθεια και να δίνει το πάρε-βάλε στον Γυφτοκώστα, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους έγινε μόνο μία μεγάλη ευκαιρία, η οποία ανήκε στον Αιγινιακό, με τον Ντίντακ να σουτάρει άουτ στο 23΄ του αγώνα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν φανερά ανώτεροι και κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή του σκορ. Στο 59΄ ο Γκούρτσας με ατομική προσπάθεια σκόραρε για να ισοφαρίσει σε 1-1. Τρία λεπτά μετά (62΄) την κεφαλιά του επιθετικού του Αιγινιακού μπλόκαρε ο Ραχιώτης. Η ανατροπή έγινε στο 73΄, με τον Γουέλκαμ να εκμεταλλεύεται λάθος της αμυντικής γραμμής των Αρτινών και να σκοράρει για το 2-1. Στο 84΄ διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 για τον Αιγινιακό, όταν οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο Κουτσοσπύρος τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια της ομάδας του.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Λιόλιος, Μουταφτέσκι, Δήμου, Σαββίδης, Καρακατσάνης (69΄ Κουτσοσπύρος), Ζούρκος, Γκούρτσας (78΄ Δερμιτζόγλου), Ντίντακ (85΄ Πασιαλίδης), Γουέλκαμ.

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Γιώργος Γιάννος): Ραχιώτης, Παπανίκου, Λάμπρου (87΄ Μάλλιος), Τζημογιάννης, Χούσος, Κόλλινς, Γυφτοκώστας (71΄ Καβαλλάρης), Αβραμίδης, Ευαγγέλου, Μπουσινάκης, Καπετάνος (64΄ Βασίλιεβιτς).

sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected