Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οπούντιος Μαρτίνου – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0

Martino-Tsaritsanh6Ανώτερος σε όλο το 96λεπτο ο Οπούντιος είδε εκτός από την τύχη να του γυρίζει την πλάτη ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα για γκολ που του ακυρώθηκε αλλά και για ένα πέναλτι στο 90+5′

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα οι «πράσινοι» (που δεν τους έφερε γούρι ούτε η μπλε στολή), παραμένουν βυθισμένοι στην 16η θέση με τη διαφορά από τη ζώνη σωτηρίας ολοένα και να απομακρύνεται…

Γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν πια περιθώρια και δικαιολογίες το Μαρτίνο βγήκε από τα πρώτα λεπτά μπροστά να σημειώσει το γκολ. Έτσι η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 12’ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Νούσια. Αρχικά ο Καντού από αριστερά συνεργάστηκε με Κωτσαλά Ν. και Θαναηλάκη με τους αμυντικούς να προλαβαίνουν να διώχνουν σε πλάγιο άουτ. Εκτελέστηκε γρήγορα και ο Γ. Κωτσαλάς θα βρει τον Καντού το σουτ του οποίου θα αποκρουστεί από τα σώματα με τους γηπεδούχους να φωνάζουν μάλιστα και για χέρι.

Στο 20’ εντυπωσιακή προσπάθεια του Τσέλλου από την άμυνα έφτασε έξω αριστερά από όπου με σέντρα βρήκε τον Καντού που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Τρία λεπτά αργότερα σουτ του Ν. Κωτσαλά θα φύγει άουτ, ενώ στο 30’ και το 40’ είχαμε δύο παρόμοιες φάσεις με τους παίκτες του Μαρτίνου να μην μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην πρώτη φάση ο Κωτσαλάς έβγαλε τη σέντρα που πέρασε από όλους και ο Καντού ήταν εκείνος που δεν πρόλαβε να την στείλει στα δίχτυα, ενώ στο 40’ οι πρωταγωνιστές ήταν αντίστοιχα οι Καντού και Κακκάβας.

Για το πρώτο μέρος σημειώνουμε και το σουτ του Πέππα στο 43’ που έφυγε άουτ αν και η μπάλα του στρώθηκε ιδανικά μετά από άσχημο διώξιμο της αντίπαλης άμυνας.

Η επανάληψη

Δεν μπορούσε να είναι διαφορετική η εικόνα στην επανάληψη με το Μαρτίνο να τα παίζει όλα για όλα και να πετυχαίνει γκολ στο πρώτο λεπτό που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, καθώς στην κεφαλιά προς τα δίχτυα του Θαναηλάκη, παρενεβλήθη ο Καταραχιάς για να την προωθήσει.

Στο διάστημα 58’ – 60’ η περιοχή του Νούσια πήρε εκ νέου φωτιά με κλασικές ευκαιρίες των Καντού, Σπυριδάκη και Πέππα. Μάλιστα στην κεφαλιά του Σπυριδάκη στο 59’ ο αρχηγός των φιλοξενούμενων χρειάστηκε και το οριζόντιο δοκάρι του για να γλυτώσει την εστία του από το γκολ.

περισσότερα στο efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected