Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Γέλασε το… χειλάκι του “δικέφαλου”! (vid)

1359860Ο ΠΑΟΚ που μέχρι σήμερα είχε περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας, έβγαλε ψυχή και στην Τούμπα. Λυτρώθηκε με γκολ του Τζαβέλλα (2-1) απέναντι στον άριστα στημένο Πανιώνιο

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ήταν ο παίκτης που με το δικό του γκολ έλυσε τον γόρδιο δεσμό και έσωσε τον ΠΑΟΚ, από νέα εντός έδρας γκέλα. Ο Δικέφαλος, κέρδισε με 2-1 τον Πανιώνιο, πέτυχε την τρίτη του εντός έδρας νίκη και έπειτα από καιρό πάτησε… πεντάδα.

Ο Μακ στο 11′, είχε ανοίξει το σκορ, με τον Οικονόμου στο 47′ να ισοφαρίζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μακ ο εκτελεστής…

Σε ένα κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε την ουσία του παιχνιδιού, που είναι το γκολ και ευτύχησε να πάει με το υπέρ του σκορ στα αποδυτήρια.

Ο Δικέφαλος, βρήκε τον στόχο με τον Ρόμπερτ Μακ, στο 11’, να αξιοποιεί την σέντρα του Γκάρι Ροντρίγκες, που πρόσθεσε μία ακόμα ασίστ στο ενεργητικό του και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη.

Η φάση του γκολ, ήταν ουσιαστικά και η μοναδική που έφτιαξε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, αφού το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν αργή ανάπτυξη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Πανιωνίου.

Οι φιλοξενούμενοι από τη δική τους πλευρά, μπορεί να έπαιξαν ανοικτά και να μην κλείστηκαν στα καρέ τους, παρόλα αυτά όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν  την ταχύτητα των παικτών τους, με αποτέλεσμα πότε ο Ανσαριφάντ, πότε οι Καραμάνος και  Μασούρας να δοκιμάζουν την τύχη τους από μακριά, χωρίς ωστόσο ουσιαστικά αποτελέσματα, με τον Γλύκο να είναι θεατής σε ολόκληρη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Η “απάντηση” του Οικονόμου…

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, με τον Οικονόμου να «απαντάει» στο γκολ του Μακ και με ωραία εκτέλεση φάουλ (σ.σ. λάθος η απόφαση του Βάτσιου να δώσει φάουλ σε μαρκάρισμα του Μαλεζά πάνω στον Ανσαριφάρντ) να νικάει τον Γλύκο (47’) φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected