Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τα βλέμματα σε Βέροια και Τούμπα

super_0Η 13η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους, ενώ η Ένωση θέλει να διατηρηθεί μόνη δεύτερη ό,τι κι αν γίνει στην Τούμπα. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα θέλει ο Στραματσόνι.

Ηρακλής και Πλατανιάς… πέρασαν από Τρίπολη και Ξάνθη, ενώ ο Ολυμπιακός έκανε το 12 στα 12 στην Κομοτηνή.

Σήμερα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Βέροια.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 15:00 με την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ να θέλει τη νίκη κόντρα στον εντυπωσιακό φέτος Πανιώνιο. Τα καλά νέα για τον Κροάτη τεχνικό είναι ότι έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Μιγκέλ Βίτορ και Εγιάλ Γκολάσα. Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει μόνο στον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

 

Στις 17:15 η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Καλλονή. Οι παίκτες του Πογιέτ θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να συνεχίσουν να είναι στη δεύτερη θέση. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μοναδική απουσία αυτή του Έλντερ Μπαρμπόσα ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Αντίθετα, επιστρέφει μετά από απουσία τριών αγώνων ο Ρόναλντ Βάργκας.

O Θαλής Θεοδωρίδης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ανέστη Αναστασιάδη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση στην τελευταία προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής. Παράλληλα, δεν υπολογίζει και στον Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Την ίδια ώρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός αναμετρούνται στις Ζωσιμάδες. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους Κοζορώνη, Μιχαήλ και Σκόνδρα. Κι ο Άκης Μάντζιος έχει αρκετά προβλήματα όμως. Ο Στάθης είναι τιμωρημένος και οι Βερέμκο, Γιάχιτς, Μιλιάζες, Φαβάλι, Ρομέου είναι τραυματίες.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται στη Βέροια.Το «τριφύλλι» πηγαίνει στην Ημαθία με τον Εσιέν στην αποστολή του, αλλά ο Στραματσόνι δεν υπολογίζει στο Νίνη όπως και τον Μπεργκ ο οποίος είναι και τιμωρημένος και τραυματίας. Καλί, Νάστος και Βεργώνης είναι εκτός αποστολής για τη Βέροια, ενώ αποκλείστηκαν απ’ αυτήν κι οι Μερεμπασβίλι – Αμπντούν.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected