Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Οι ευχές στον Παπαμιχαήλ και τα συγχαρητήρια στον Ζαφειρόπουλο

DSCN9539από τη σελίδα του Μέγα Αλέξανδρου στο facebook

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για τον Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με τον ΓΑΣ Κοπανού.

Παρόντες οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, λίγοι οι απόντες και το κλίμα – παρά τα όχι θετικά αποτελέσματα – υπέροχο. Στην προπόνηση πήρε μέρος μετά από πολύ καιρό – και ήταν φυσικά το κεντρικό πρόσωπο – ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος δέχθηκε τις ευχές όλων αφού το Σάββατο 5/12/2015 αρραβωνιάστηκε με την Μαρία Ναστούδη (κόρη του παλαίμαχου τερματοφύλακά μας Γιάννη Ναστούδη).

Γιάννη και Μαρία, οι θερμές και εγκάρδιες ευχές μας να σας συντροφεύουν παντοτινά.

12341213_956423441092265_1071430979893363658_nΛίγο πιο πριν είχε προπόνηση η Ακαδημία, με κεντρικό πρόσωπο τον ποδοσφαιριστή του τμήματος ”τζούνιορ” Θοδωρή Ζαφειρόπουλο (είναι και αθλητής του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «ὁ Ἠμαθίων»), ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων, αφού χτες επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο από το Βελιγράδι, όπου συμμετείχε σε διεθνές διασυλλογικό τουρνουά με την συμμετοχή αθλητών από την Βουλγαρία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία, Σλοβακία και FYROM.

Άλλοι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν ήταν οι:

Γκουγκούδη Γεωργία 1η, Δρομπουλιανούδης Ραφαήλ 1ος, Παπασταματίου Κωνσταντίνος 1ος, Στεφανίδης Πέτρος 1ος, Ζαφειροπούλου Ευδοξία 3η, και
Πόλος Νικόλαος 3ος

Συγχαρητήρια στον Θοδωρή και στα άλλα παιδιά, αλλά και στους προπονητές τους (στην φωτογραφία η αποστολή του Συλλόγου «ὁ Ἠμαθίων»)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected