Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης στο metropolis 95.5 (audio)

10410658_1142310532463854_7607316700159428718_nΣτο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αρχηγός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δημήτρης Μπουλγκουρίδης. 

Ο 31χρονος οπισθοφύλακας τοποθετήθηκε για το τρένο που ονομάζεται Απόλλων Καλαμαριάς, για το τι άλλαξε στην ομάδα και δε σταματάει πουθενά, για το σερί των πέντε παιχνιδιών χωρίς να δεχθεί γκολ καθώς και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης στο «Τρίτο Ημίχρονο» και στον Κυριάκο Κύρτσο:

«Φυσικά και δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια, αλλά υπάρχουν άλλα πράγματα στο ποδόσφαιρο και στη ζωή που σε κάνουν να κάνεις μαγικά! Ένα από αυτά είναι το πώς μεταδίδεις κάποια πράγματα στους ανθρώπους και αυτό κατάφερε ο νέος προπονητής στην ομάδα. Ο Γιάννης Πολλαετίδης μαζί με τους συνεργάτες του βρήκαν τι χρειάζεται η ομάδα και είμαστε σε καλό δρόμο. Καταφέραμε σε ένα μήνα μέσα να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας, από εκεί και πέρα, με δουλειά, πίστη και υπομονή πάμε βήμα – βήμα και δε ξεχνάμε που βρισκόμασταν πριν ένα μήνα. Αυτό μας δίνει δύναμη!»

Για τη ψυχολογία που είναι στα ύψη είπε: «Με την αλλαγή της διοίκησης έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και η αλλαγή στη ψυχολογία των παικτών, έδωσαν στα παιδιά να καταλάβουν ότι βρίσκονται σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Ξέρουμε ότι θα βρούμε μισή ευκαιρία και θα τα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα Καλαμαριάς που επέστρεψε κοντά στην ομάδα είπε: «Ο κόσμος είναι η δύναμη του Απόλλωνα. Με αυτό τον κόσμο βρίσκεις τη δύναμη να συνεχίζεις».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε: «Θέλει δουλειά, χαμηλά το κεφάλι από όλους, δεν είναι κανένα παιχνίδι εύκολο στην Γ΄ Κατηγορία. Θα έρθουν και οι απώλειες, είναι στο παιχνίδι. Πρώτος μας στόχος είναι να μην δεχόμαστε γκολ και όπως παρατηρήσατε έχει πέντε ολόκληρα παιχνίδια να δεχθούμε τέρμα. Αν δεν υπήρχε ο Άρης στην κατηγορία σίγουρα θα πήγαιναν πέντε ομάδες για την άνοδο. Φέτος μπαίνουν οι βάσεις για άνοδο την επόμενη σεζόν στη FootballLeague».

Ακούστε τη συνέντευξη στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected