Κατηγορίες
Football League

Football League – “Παίζει” ψηλά το όνομα του Κάμπος!

campos-21014Το βράδυ της Τρίτης ή το αργότερο την Τετάρτη θα παρθεί οριστική απόφαση στον Πανσερραϊκό για τον διάδοχο του Παύλου Δημητρίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Μάκη Κατσαβάκη, καθώς οι διοικούντες των “λιονταριών” θα συνεδριάσουν προκειμένου να θέσουν επί τάπητος τους υποψήφιους και όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν την επιλογή τους.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν τα ονόματα που προτάθηκαν ήταν πολλά, άλλα προκρίθηκαν, άλλα απορρίφθηκαν, αλλά το σίγουρο είναι πως οι Σερραίοι ήθελαν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, για αυτό και καθυστέρησαν, ωστόσο πλέον ήρθε η ώρα για την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Το “Serres Sport News” προ ημερών σας είχε ενημερώσει πως ένας ξένος προπονητής με επιτυχημένο πέρασμα από την Ελλάδα έχει θέσει υποψηφιότητα για τον πάγκο και τελικά αυτός είναι ο Πάουλο Κάμπος! Ο 58χρονος Βραζιλιάνος, αντίπαλος πέρυσι του Πανσερραϊκού για ένα διάστημα ως προπονητής του Άρη, είναι στην κορυφή της λίστας, καθώς κρίνεται ότι έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να δώσει κάτι διαφορετικό στην ομάδα, ενώ αν μη τι άλλο η θητεία του τόσο στους Θεσσαλονικείς, όσο και στον Αστέρα Τρίπολης, τις χρονιές των ανόδων του είναι σίγουρα επιτυχημένη.

Μάλιστα ο Κάμπος μετά τον Άρη, από τον όποιον δεν έφυγε για αγωνιστικούς λόγους, πήγε στην Βραζιλία και εργάστηκε στην Ρεσέντε, ενώ συνολικά έχει εργαστεί σε περισσότερες από 35 ομάδες σε διάφορες χώρες.

Μόνο απαγορευτικό ίσως για τα δεδομένα είναι το κασέ του, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να είναι εμπόδιο που μπορεί να ξεπεραστεί, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος θέλει να εργαστεί και πάλι στην Ελλάδα και έχει να αποδείξει πράγματα.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected