Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 12η αγωνιστική στους δύο ομίλους

α2-promo211Δύο αγωνιστικές απέμειναν για τη λήξη του 1ου γύρου στους δύο ομίλους της Α2 Ερασιτεχνικής και η αγωνία κορυφώνεται όσον αφορά τα τέσσερα προνομιούχα εισιτήρια αλλά και το ποιες ομάδες θα αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Β Ερασιτεχνική.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, με τα φώτα δικαιωματικά να πέφτουν σε Λιανοβέργι και Άγιο Γεώργιο, όπου διεξάγονται αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο.

1ος όμιλος

Με το ματς του Δημοτικού Γηπέδου Λιανοβεργίου να ξεχωρίζει στο αυριανό (13/12) πρόγραμμα, συνεχίζεται ο 1ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής.

Η πρωτοπόρος Δόξα, η οποία έχει αποσπαστεί πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση, φιλοξενεί τη Νίκη Αγκαθιάς που με 21 βαθμούς, βρίσκεται σε απόσταση βολής από τα προνομιούχα εισιτήρια. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα, που συνεχίζει να διατηρεί το αήττητο (η μοναδική στην Ημαθία!) με νίκη στο αυριανό παιχνίδι στέφεται πρωταθλήτρια χειμώνα και θα έχει κάνει ένα ακόμη καθοριστικό βήμα προς την τρίτη άνοδο τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Από την άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα, σε μια έδρα που δεν έχει υποστεί ακόμη απώλειες.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μία προσφορά του…

Μικρο Ποδηλατο

Εντός έδρας αναμέτρηση και για τον δεύτερο της κατάταξης Άρη Παλαιοχωρίου, που υποδέχεται τον συνονόματο του Παλαιού Σκυλιτσίου και έχει την ευκαιρία να πετύχει την 8η φετινή του νίκη. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα των Μουρτζίλα – Τάνη ψάχνει το πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα μετά από έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα οποία τους έφεραν στην 7η θέση με 12 βαθμούς.

Στη δύσκολη έδρα του Σχοινά δοκιμάζεται την ίδια ώρα ο εντυπωσιακός στα τελευταία παιχνίδια ΜΑΣ Βεργίνας, που μετρά έξι σερί νίκες. Η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου, παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη, έχει μπει σε τροχιά ανόδου και κόντρα στους “κυανόλευκους” έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην 3η θέση. Βαθμούς ψάχνουν οι γηπεδούχοι ώστε να εξασφαλίσουν νωρίς την παραμονή αλλά και να σπάσουν το σερί των τεσσάρων ηττών.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ξεχωρίζει η αναμέτρηση των ουραγών ανάμεσα στον Αλιάκμων Νησελίου και τον ΠΑΟ Παλατίτσια. Οι γηπεδούχοι με νίκη πλησιάζουν στον έναν βαθμό τους “πράσινους” και δημιουργούν νέα δεδομένα στην υπόθεση παραμονή, ωστόσο σε αντίθετη περίπτωση, το σύνολο του Μάκη Αμπρικίδη κάνει αποφασιστικό βήμα προς τη σωτηρία.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις σε Κλειδί (ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον ανεβασμένο Αστέρα Αλεξάνδρειας) και Σταυρό, όπου η Θύελλα υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο :

Δόξα Λιανοβεργίου – Νίκη Αγκαθιάς

Εθνικός Κλειδιού – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Αλιάκμων Νησελίου – ΠΑΟ Παλατίτσια

AE Σχοινά – ΜΑΣ Βεργίνας

Θύελλα Σταυρού – Μακεδονικός Πλατάνου

Άρης Παλαιοχωρίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Ρεπό : ΠΑΟΚ Κουλούρας

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

pre-game-a211

2ος όμιλος

Η αναμέτρηση στον Άγιο Γεώργιο ξεχωρίζει στο αυριανό πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής.

Ο τοπικός Απόλλων, που γνώρισε την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα την προηγούμενη Κυριακή, στοχεύει στην επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα στην Ακαδημία Βέροιας, που είναι πάντα επικίνδυνη για οποιοδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη δεν έχει περιθώρια για εντός έδρας απώλειες και ειδικά κόντρα στους “βυσσινί”, αυτή μετρά διπλά καθώς το συγκρότημα του Θοδωρή Τέγου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -4.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Την παραμονή του στην πρώτη θέση θα επιδιώξει στην Πατρίδα η Ελπίδα Μονοσπίτων, ωστόσο το έργο των παικτών του Λάκη Μίλη μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οι “κιτρινόμαυροι” προέρχονται από τη σημαντική νίκη κόντρα στη Δόξα Νάουσας και με ανεβασμένη ψυχολογία θα επιδιώξουν μία ακόμη επιτυχία, κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που παραμένει αήττητος από την 3η αγωνιστική!

Για τη δεύτερη θέση “καιροφυλαχτεί” ο Ολυμπιακός Νάουσας, που μεταβαίνει στη γειτονική Παναγιωπούλα για να αντιμετωπίσει την ουραγό Δόξα, με αμφότερες τις ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι “ερυθρόλευκοι”, με τη νίκη τους κόντρα στον Απόλλων, μείωσαν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους δύο βαθμούς ενώ οι “ασπρόμαυροι” έχουν μείνει πλέον πέντε βαθμούς από την 12η θέση, που δίνει την παραμονή στην κατηγορία.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Καφέ «Together» στη Νικομήδεια

Καφέ «Together» στη Νικομήδεια

Σπουδαίο παιχνίδι και στη Ραχιά, όπου η ΑΕΠ Βέροιας υποδέχεται τη Νέα Γενεά Νικομήδειας και αμφότεροι θέλουν τους βαθμούς (ειδικά οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στο -4 από τη δεύτερη θέση) ώστε να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Εντυπωσιακή η αμυντική επίδοση της ομάδας του Στέφανου Γαϊτάνου στην άμυνα (έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ) σκοράρουν κατά ριπάς εκτός οι “κιτρινόμαυροι” που έχουν πετύχει 14 γκολ σε 4 ματς!

Αγώνες…επιβίωσης για δύο στα παιχνίδια που συμπληρώνουν το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, με τους Νηρέα Βέροιας και Φίλιππο Μέσης να ψάχνουν τους βαθμούς που θα τους δώσουν βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια. Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και ΑΟ Μαρίνας αντίστοιχα δεν θα αποτελέσουν εύκολη “λεία” για αμφότερους, σε δύο αναμετρήσεις που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον το πρωί της Κυριακής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο :

ΑΣ Πατρίδας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Δόξα Νάουσας – Ολυμπιακός Νάουσας

Νηρέας Βέροιας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ακαδημία Βέροιας

ΑΕΠ Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Φίλιππος Μέσης – ΑΟ Μαρίνας

Ρεπό : Ακαδημία Μακροχωρίου

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected