Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κυζερίδης (photos)

ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÍÉÊÏÕ ÊÕÆÅÑÉÄÇΧρειάστηκε σχεδόν να… μαλώσει με τους θεράποντες ιατρούς του, τελικά όμως εξασφάλισε την άδειά τους και θα ταξιδέψει σήμερα (12/12) στη Θεσσαλονίκη, ενώ, εκτός από το φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας για την οικονομική του ενίσχυση, αναμένεται να παραβρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στον αυριανό (13/12) αγώνα του Άρη με τη Θύελλα Φιλώτα.

Ο Νίκος Κυζερίδης, μάλιστα, άφησε έκπληκτους τους διοργανωτές της φιλικής αναμέτρησης της Δευτέρας, καθώς παρά το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, εκδήλωσε την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα του Άρη και να αγωνιστεί για λίγα λεπτά.

Ο πρώην παίκτης των «κίτρινων» με δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση που του δείχνει και εξέφρασε τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι θα βρεθεί ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Θα είμαι εκεί και το μόνο που σκέφτομαι είναι η στιγμή που θα περπατήσω στο Χαριλάου. Ελπίζω να αντέξει η καρδιά μου τη συγκίνηση. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να προσέξω, γιατί τέτοιες καταστάσεις μπορούν να σε αγχώσουν. Η αγάπη του κόσμου είναι η καλύτερη θεραπεία και ευχαριστώ ακόμα και όσους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο φιλικό της Δευτέρας. Ολοι οι άνθρωποι έχουν δίπλα τους έναν φύλακα-άγγελο, εγώ αισθάνομαι να έχω χιλιάδες».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η άφιξη του Νίκου Κυζερίδη στη Θεσσαλονίκη αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στα αποδυτήρια του Αρη. Πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, μάλιστα, οι παίκτες του Άρη χάρισαν τρεις φανέλες -υπογεγραμμένες από όλους- στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Charity Idols», ενώ τα έσοδα από τη δημοπρασία τους θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη.

περισσότερες φωτογραφίες στο sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected