Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Χαρίεσσας 3-0

alexandriamou_paleoxori_kupelo (26)

Μία ακόμη νίκη, η τέταρτη συνεχόμενη για τον Ατρόμητο Διαβατού που ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο στην 7η θέση με 17 βαθμούς.

Οι “κυανόλευκοι”, με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, απλούστευσαν την υπόθεση νίκη στο σημερινό παιχνίδι και παράλληλα υποχρέωσαν την ΑΕ Χαρίεσσας στην 11η ήττα σε 13 παιχνίδια.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου χρειάζεται ένα…ηλεκτροσόκ στον δεύτερο γύρο για να μπορέσει να ανακάμψει και με δεδομένο πως ακόμη και η 13η θέση δεν αποφέρει σίγουρη παραμονή, τότε θα πρέπει να κάνει ένα σημαντικό σερί και παράλληλα να χάσουν έδαφος οι ομάδες που προπορεύονται.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο σε όλο το 90λεπτο και λόγω της αδυναμίας στην τελική προσπάθεια, δεν κατάφερε να προηγηθεί πιο νωρίς. Οι “κιτρινόμαυροι” από την άλλη πλευρά, χωρίς τον Βαλάντη Τοπαλίδη που δεν κατάφερε τελικά να δώσει το παρόν, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν επιθετικά ενώ η μεγάλη προσπάθεια για το μηδέν στην άμυνα, σβήστηκε μονομιάς στο δεύτερο μέρος όταν και οι γηπεδούχοι σκόραραν τρεις φορές μέσα σε 20 λεπτά.

Την αρχή έκανε ο Παύλος Ζερδαλής (φωτ. αρχείου επάνω) ο οποίος έφτασε στο γκολ σε ένα ακόμη παιχνίδι με την κυανόλευκη φανέλα. Συγκεκριμένα στο 49′ ο Παγγούρας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο έμπειρος φορ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 55′ έγινε το 2-0, μετά την ατομική ενέργεια του Τσιολάκη, ο οποίος “έσπασε” την κατάλληλη στιγμή τη μπάλα στον Χρήστο Μπρέγκου και αυτός με πλασέ πέτυχε το τρίτο του φετινό τέρμα.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με εντυπωσιακή κεφαλιά ο Κώστας Παγγούρας στο 64′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζερδαλή.

Να σημειώσουμε πως την επανεμφάνιση του με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα έκανε ο Γιώργος Κανδηλίδης ο οποίος επανακάμπτει σταδιακά από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Δαλήγγαρος, Ασλάνογλου (70′ Σαμψωνίδης), Παγγούρας, Μπουρδάνος, Λιλιόπουλος (65′ Οικονόμου Χ.), Μπρέγκου, Τσιολάκης, Αρβανιτίδης, Ζερδαλής.

ΑΕ Χαρίεσσας : Οβεζίκογλου, Παμπουχίδης, Γκότσης, Σταμάτης Α., Αβετίδης, Καρολίδης, Κοτσογιαννίδης, Τσάλμας, Σταμάτης Θ. (63′ Κανδηλίδης), Τηλκερίδης, Φεζουλάς (76′ Γκουντάρας Α.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected