Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Πάρτε το χαμπάρι, η Γιούβε επιστρέφει!

juvwinsΌσοι πίστεψαν πως η Γιουβέντους θα παραδώσει έτσι απλά τα σκήπτρα, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν…

Η «Γηραιά Κυρία» ανέτρεψε το 1-0 της Φιορεντίνα, επικράτησε 3-1 στο Τορίνο και σημειώνοντας την 6η σερί της νίκη μείωσε στο -6 από την Ίντερ και την κορυφή.

Μετά τη νίκη των «νερατζούρι» επί της Ουντινέζε (4-0), αλλά και την ισοπαλία ανάμεσα στη Νάπολι και τη Ρόμα (0-0), το τοπίο στις πρώτες θέσεις είχε ξεκαθαρίσει κι οι «βιόλα» ήθελαν τη νίκη ώστε να μείνουν μία… ανάσα μακριά από τους Μιλανέζους.

Την ίδια ώρα, οι «μπιανκονέρι» έψαχναν την 6η σερί τους νίκη ώστε να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την κορυφή. Και βγάζοντας για άλλη μία φορά χαρακτήρα, το κατάφεραν.

Η αναμέτρηση άρχισε ιδανικά, για τους ουδέτερους, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Κιελίνι υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο ο Ίλισιτς εκτέλεσε εύστοχα για «γράψει» το 1-0 για την ομάδα του. Η απάντηση όμως, ήταν άμεση.

Ο άλλοτε παίκτης της Φιορεντίνα, Χουάν Κουαδράδο, στην οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές χρονιές, κερδίζοντας ουσιαστικά τη μεταγραφή του στην Αγγλία και την Τσέλσι, έπιασε κοιμώμενη την άμυνα και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα στο 6′.

Παρά το τρομερό ξεκίνημα των δύο ομάδων, το πρώτο μέρος «έκλεισε» στο 1-1 δίχως να υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας, η Γιούβε απείλησε με τον Ντιμπάλα, του οποίου το σουτ πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 81ο λεπτό όμως, ήρθε η ανατροπή. Ο Μάντζουκιτς έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Πογκμπά άφησε στον Ντιμπάλα που βρήκε σε ετοιμότητα τον Ταταρουσάνου όμως ο Κροάτης επιθετικός ακολούθησε τη φάση και με κοντινή προβολή «έγραψε» το 2-1!

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον νεαρό Αργεντινό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και διαμόρφωσε το 3-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Έτσι, η Γιουβέντους έφτασε στην 6η σερί της νίκη και πλησίασε την Ίντερ στους έξι βαθμούς, δείχνοντας πλέον πως έχει επιστρέψει για τα καλά σε έναν ρόλο που γνωρίζει άριστα. Της πρωταγωνίστριας…

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected