Basket

Μπάσκετ – Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, τη νίκη ο ΠΑΟ (vids)

gistΟ ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο να σπάσει μια παράδοση 17 ετών απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά με 2/2 βολές του Φελντέιν (στα 6.8”) και μία τάπα του Γκιστ (στα 0.9”) οι “πράσινοι” πήραν τη νίκη με 70-69. Αστόχησε στην εκπνοή ο Βασιλειάδης!

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε! Ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να υποστεί την πρώτη του ήττα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ από τον ΠΑΟΚ, που έμοιαζε ικανός για να κάνει την έκπληξη. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου έφτασαν τους αντιπάλους τους στα… άκρα, αλλά στο τέλος δεν ήταν ψύχραιμοι με αποτέλεσμα να χάσουν το προβάδισμα και μαζί το παιχνίδι (70-69).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν 1/4 βολές στα τελευταία 30”, έχασαν δύο κρίσιμα ριμπάουντ και μαζί (δις) το σουτ που θα τους έδινε τη νίκη στο ΟΑΚΑ, με τον Κώστα Βασιλειάδη να είναι αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο στο παρκέ. Ο αρχηγός του “δικεφάλου” δεν κατάφερε να κάνει όμως τη… δουλειά, με τον Παναθηναϊκό να προσθέτει -μετά κόπων και βασάνων- ένα ακόμη δίποντο στο σακούλι και να διευρύνει τόσο το αήττητό του στο ελληνικό πρωτάθλημα (9/9) όσο και το εντός έδρας σερί που έχει απέναντι στον ΠΑΟΚ -από το 1998 κι έπειτα μετρά μόνο νίκες.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected