Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Δημοσίευμα για κρούση Αγροτικού Αστέρα σε Μρντάκοβιτς!

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ-ÂÅÑÏÉÁ / SUPERLEAGUE / PLATANIAS-VERIAΑποφασισμένη να κινηθεί δυναμικά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι είναι η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα, προκειμένου να βοηθήσει στην αναρρίχηση.

Σύμφωνα, μάλιστα, με σημερινό (14/12) δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» οι «Σταχυοφόροι» είναι κοντά στην απόκτηση του Μίλιαν Μρντάκοβιτς έπειτα από σχετική εισήγηση του προπονητή, Γκόραν Στεφάνοβιτς.

Ο 33χρονος (09/05/82) Σέρβος επιθετικός τη σεζόν 2013-14 φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας (13 συμμετοχές, 5 γκολ στη Super League) και στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 έπαιξε σε τρία ματς με τον Λεβαδειακό. Στη «Βασίλισσα του Βορρά» ο Στεφάνοβιτς είχε χρησιμοποιήσει βασικό τον έμπειρο φορ στα δύο ματς που έκατσε στον πάγκο πριν παραιτηθεί και ο συμπατριώτης του είχε σημειώσει δύο τέρματα στο Πλατανιάς – Βέροια (2-2) και ένα στο Βέροια – ΟΦΗ (1-0).

Φέτος ο Μρντάκοβιτς μετρά 6 συμμετοχές με τη Βοϊβοντίνα, αλλά έπαιξε για τελευταία φορά στις 6 Νοεμβρίου. Στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα των ΑΕΛ Λάρνακας, Παραλιμνίου, Εθνικού Άχνας, Άπόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος), Τάμπινς Ρόβερς (Σιγκαπούρη), Σαντονγκ Λούνενγκ, Γιανγκσού Σέντι (Κίνα), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Μέταλιστ Χάρκιβ (Ουκρανία), Αούστρια Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Γάνδης (Βέλγιο) και Μπέογκραντ (Σερβία).

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ομάδα του Ευόσμου έχει κάνει κρούση και στον μέσο του Πανθρακικού, Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ακριτική ομάδα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected