Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής : “Για πολλοστή φορά φέτος η ομάδα μας αδικείται κατάφωρα και χάνει βαθμούς από διαιτητικά λάθη…”

DSCN0770

Έχουν γίνει πλέον…θεσμός οι ανακοινώσεις των ομάδων για τη διαιτησία και ειδικά τη φετινή σεζόν, αλλεπάλληλα είναι τα παράπονα αλλά και οι επίσημες τοποθετήσεις μέσω ανακοινώσεων ή καταγγελιών.

Προς την κατεύθυνση αυτή και η ανακοίνωσε που εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής, αναλύοντας τις φάσεις που θεωρεί ότι αδικήθηκε στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νάουσας, ενώ ζητά καλύτερη αντιμετώπιση στα ερχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά :

“Μετά από δύο 24ωρα από την διεξαγωγή του αγώνα με τον Αχιλλέα Νάουσας και με πιο καθαρό πλέον μυαλό, εκδίδουμε την παρακάτω ανακοίνωση για να έχουν γνώση οι φύλακες… Δυστυχώς για μία ακόμη αγωνιστική βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές και εκεί που πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές, δυστυχώς γίνονται οι διαιτητές. Στον παραπάνω αγώνα, ο πρώτος βοηθός ακύρωσε ένα πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας ως off side και ενώ σε εκείνο το σημείο το σκορ θα γινόταν 3-1

Για πολλοστή φορά φέτος η ομάδα μας αδικείται κατάφωρα και χάνει βαθμούς από διαιτητικά λάθη. Θεωρούμε αυτονόητο ότι όλοι όσοι κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, θα πράξουν ότι είναι απαραίτητο για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Κύριοι εμείς ήμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τής Ημαθίας, όμως τέτοιες συμπεριφορές δεν βοηθούν. Και κάτι τελευταίο : γνωρίζεται άπαντες πως η συμπεριφορά μας μετά από όλα αυτά θα είναι κόσμια αυτό όμως μόνο ως αδυναμία δεν πρέπει να εκλαμβάνεται.”


Σημείωση :

Το SportsUp, για πολλοστή φορά, τονίζει πως το θέμα “διαιτησία” αγγίζει του αρμόδιους και όχι την ιστοσελίδα, που ουδέποτε έκρινε (ούτε βαθμολόγησε…) διαιτητές, καθώς δεν είναι αυτή δουλειά μας. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να δημοσιεύουμε τις ανακοινώσεις ή τα παράπονα από πλευράς ομάδων, εκεί όμως περνά η δική μας “κόκκινη” γραμμή. Από το σημείο αυτό και πέρα κρίνουν οι υπεύθυνοι καταρχήν και στη συνέχεια οι αναγνώστες…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected