Κατηγορίες
Basket

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός με…αυτοκτονικές τάσεις στη Λιθουανία!

pavlovic-kentrikiΈπαιξε με τη φωτιά, είχε τραγική αντίδραση στην τελευταία άμυνα του αγώνα, αλλά στο τέλος νίκησε! Ο Παναθηναϊκός πέρασε δια πυρός και σιδήρου από τη Zalgirio Arena (75-72) και απέφυγε τον Ολυμπιακό στο Top 16 της Euroleague

Η δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στην Euroleague είχε -πάλι- μπόλικο… θρίλερ. Οι “πράσινοι” επικράτησαν εκτός έδρας της Ζάλγκιρις (75-72) για να τερματίσουν στην τρίτη θέση του γ’ ομίλου, αλλά η συμπεριφορά τους στην τελευταία άμυνα που κλήθηκαν να παίξουν δεν συνάδει με τη γενικότερη προσπάθεια που κατέβαλαν σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν αυτός που με 1/2 βολές έδωσε το +3 στην ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, πριν ο Μπροκ Μότουμ έχει στα χέρια του την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο. Ο Αυστραλός φόργουορντ βρέθηκε επιδεικτικά αμαρκάριστος στη γωνία, αλλά το σουτ του βρήκε το σίδερο και μαζί έφερε τη λιθουανική ομάδα στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Top 16.

Πέραν όλων των άλλων, στη Zalgirio Arena είδαμε την κορυφαία φετινή εμφάνιση του Σάσα Πάβλοβιτς (12π., 10ριμπ.), αλλά και το πρόβλημα των βολών να επαναλαμβάνεται αφού το “τριφύλλι” ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μόλις 60% από τη γραμμή των προσωπικών. Το μείζον βέβαια είναι πως η νίκη του Παναθηναϊκού απέτρεψε τον “ελληνικό εμφύλιο” στο Top 16, αφού δεν θα υπάρξει συναπάντημα με τον “αιώνιο” αντίπαλο.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected