Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Χρήστου Σακελλάρη ως MVP της 12ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos+video)

DSCN0369Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (17/12) στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου, η βράβευση του Χρήστου Σακελλάρη ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 12ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 840 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τρίτη χρονιά φέτος, ωστόσο η τρέχουσα σεζόν περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές θα γίνονται στις προπονήσεις των ομάδων, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως αποδείχτηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει άπλετος χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον Χρήστο Σακελλάρη ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Δημήτρης Κοτζάμπασης ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά φωτογραφήθηκε με τον νεαρό επιθετικό.

Να σημειώσουμε πως το έπαθλο ήταν μια προσφορά της διοίκησης του Αχιλλέα και συγκεκριμένα του προέδρου Θωμά Ορδουλίδη, ο οποίος επιβράβευσε με αυτό τον τρόπο τον ποδοσφαιριστή.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Χρήστου Σακελλάρη στην κάμερα του SportsUp :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected