Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα σενάρια για Γκουαρδιόλα περιλαμβάνουν Αγγλία αλλά και…Βραζιλία!

Pep-Guardiola-conducts-fi-005Καθώς το επαγγελματικό μέλλον του Πεπ Γουαρδιόλα παραμένει άγνωστο, τα σενάρια φουντώνουν.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από τη Μπάγερν στο τέλος της φετινής σεζόν και θεωρείται σχεδόν βέβαιο, επίσης, ότι θα συνεχίσει σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ. Το μυστήριο όσον αφορά την παραμονή του ή όχι στους Βαυαρούς θα λυθεί την προσεχή εβδομάδα καθώς ο ίδιος υποσχέθηκε να ανακοινώσει δημόσια τις προθέσεις του.

Τι θα κάνει, λοιπόν, από το επόμενο καλοκαίρι; Εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, πιθανότατα στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν αποκλείεται και η Τσέλσι. Σύμφωνα, βέβαια, με το ρεπορτάζ του BBC ο Γουαρδιόλα θα προτιμούσε να αναλάβει τη Γιουνάθτεντ καθώς θεωρεί ότι θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα με τη φιλοσοφία της ομάδας. Το σενάριο αυτό δεν είναι απίθανο, καθώς και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα έλεγαν όχι στην πρόωρη λήξη της συνεργασίας τους με τον Λουίς φαν Χάαλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Μετά τη Γιουνάιτεντ, μάλιστα, ο Γουαρδιόλα θα ήθελε να αναλάβει την εθνική ομάδα της Βραζιλίας με την προοπτική του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, καθώς θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του και εκτός συλλόγων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected