Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπάγερν Μονάχου – “Τετραπλό” δώρο Χριστουγέννων στους φίλους της!

bayΗ Μπάγερν Μονάχου έκανε ένα σούπερ δώρο στους οπαδούς της ενόψει Χριστουγέννων καθώς ανακοίνωσε πως υπέγραψε νέα συμβόλαια με τους Τόμας Μίλερ, Τσάμπι Αλόνσο, Τζερόμ Μπόατενγκ και Χάβι Μαρτίνεθ!

αρασκευή (18/12) είναι ημέρα.. υπογραφών στην οικογένεια της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να γνωστοποιούν πως προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές τους.

Ο Τσάμπι Αλόνσο υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017 ενώ οι Τζερόμ Μπόατενγκ, Τόμας Μίλερ και Χάβι Μαρτίνεθ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την Μπάγερν μέχρι τοκ καλοκαίρι του 2021.

“Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που σας λέω ότι επέκτεινα το συμβόλαιό μου με τη Μπάγερν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021”, σχολίασε ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος μετράει ήδη 140 γκολ με τη φανέλα των Βαυαρών, με τον Τσάμπι Αλόνσο να υπογραμμίζει:

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι τιμή για μένα. Είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος, που μοιάζει με οικογένεια. Το αισθάνθηκα αυτό από την πρώτη στιγμή”.

Εκ μέρους της διοίκησης της Μπάγερν, ο πρόεδρος Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, επεσήμανε:”Είμαστε πολύ ευτυχείς που αυτοί οι ποδοσφαιριστές έδεσαν το μέλλον τους με εμάς για καιρό.

Ο Τόμας, ο Τζερόμ, ο Χάβι και ο Τσάμπι ξέρουν πώς κερδίζονται οι τίτλοι, πως κατακτάς το Champions League. Με αυτούς η ομάδα μας διασφαλίζεται όσον αφορά στην ποιότητα και στη σταθερότητα για πολύ καιρό”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected