Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ο νέος προπονητής της Επισκοπής

kotsovos-5acb4498Ο Νίκος Κωτσοβός θα είναι ο νέος προπονητής της Επισκοπής!

Η διοίκηση της Επισκοπής αιφνιδίασε ευχάριστα και λίγα μόλις 24ωρα μετά την επίσημη τοποθέτηση του προέδρου, Μιχάλη Νικολιδάκη ότι δεν θα εναποθέσει τα όπλα, περνά στην αντεπίθεση με την έλευση ενός έμπειρου τεχνικού.

Ο 48χρονος τεχνικός (είναι γεννημένος στις 18 Ιουλίου του 1967) έχει περάσει από σημαντικές ομάδες έχοντας συνεργαστεί παράλληλα με εξ ίσου σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Κωτσοβός, έχοντας ως άμεσο συνεργάτη του, τον Γιώργο Μανωλακάκη θα είναι αυτοί οι οποίοι θα οδηγήσουν την ομάδα της Κρήτης στο ματς με τον Άλιμο στους Τράχωνες αυτή την Κυριακή (18/12).

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νικόλαο Κωτσοβό (κάτοχος διπλώματος UEFA PRO). Ο κ. Κωτσοβός βρίσκεται ήδη στο Ρέθυμνο και θα προπονήσει την ομάδα μας έχοντας ως άμεσο συνεργάτη του, τον Γιώργο Μανωλακάκη τον οποίο η ομάδα μας, συνεχίζει να εμπιστεύεται.

Ο κ. Κωτσοβός έχει περάσει κατά σειρά από ομάδες όπως, η Λάρισα, ο Ατρόμητος Αθηνών, ο Φωστήρας, ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης, η ΑΕΚ, η Ηλιούπολη, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Αγροτικός Αστέρας και η Γλυφάδα.

Ο σύλλογός μας, του εύχεται να έχει μια πολύ καλή χρονιά και η πορεία της ομάδας μας να είναι αντάξια των προσδοκιών όλων μας».

Νίκος Κωτσοβός: «Δεν θα ερχόμουν εάν δεν το πίστευα»

Αμέσως μετά τη σύναψη της συνεργασίας, ο κ. Κωτσοβός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κατά πρώτον, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρόεδρο, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη αλλά και όλους όσοι με υποδέχθηκαν εδώ στο Ρέθυμνο. Είμαι χαρούμενος γιατί έρχομαι σε μια ομάδα που, παρά το ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, πιστεύω στη δουλειά. Δεν θα ερχόμουν άλλωστε εάν δεν πίστευα ότι, μπορούμε να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις.

Χρειάζεται δουλειά, προσπάθεια και πίστη για να το πετύχουμε. Η Επισκοπή είναι μία ομάδα πολύ καλή όπου είχα την ευκαιρία να τη δω όταν την αντιμετώπισα φέτος (με τη Γλυφάδα). Αυτό που είδα μου άρεσε και γι’ αυτό και ανέλαβα. Πρέπει όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες, προπονητικό τιμ και κόσμος να δουλέψουμε για να οδηγήσουμε το σύλλογο εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected