B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 13η αγωνιστική στους δύο ομίλους

pre-game-a2111

Το τέλος του πρώτου γύρου αλλά και η αυλαία για το 2015 σηματοδοτεί η αυριανή 13η αγωνιστική στην Α2 Ερασιτεχνική.

Οι 26 ομάδες ολοκληρώνουν τις προσπάθειες για τη φετινή χρονιά, αλλά και παράλληλα το πρώτο μισό της σεζόν, με τα πρώτα (όχι και τόσο ασφαλή) συμπεράσματα να βγαίνουν στο προσκήνιο.

Στον 1ο όμιλο πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχτηκε από την προηγούμενη αγωνιστική η Δόξα Λιανοβεργίου, επιβεβαιώνοντας πλήρως τον ρόλο του υποψήφιου για την άνοδο, που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε η ομάδα του Σάκη Παγγούρα. Από κει και πέρα, αναμένεται σκληρή μάχη για τις ομάδες που θα πλαισιώσουν τη Δόξα στο “κυνήγι της ανόδου”, με τους ΜΑΣ Βεργίνας και Άρη Παλαιοχωρίου να είναι πιο κοντά μετά το πέρας του πρώτου γύρου.

Στον 2ο όμιλο, Ελπίδα και Απόλλων βρίσκονται ισόβαθμοι τις δύο πρώτες θέσεις, ωστόσο ο Ολυμπιακός Νάουσας ακολουθεί με σημαντικές βλέψεις και μάλιστα αύριο έχει τη δυνατότητα να πλασαριστεί – με προϋποθέσεις – ακόμη και στην πρώτη θέση. Ωστόσο η αλλαγή ώρας από τη νέα χρονιά (το ίδιο ισχύει και για τον 1ο όμιλο) ίσως αλλάξει τα δεδομένα γενικότερα καθώς (μην ξεχνάμε…) πως είναι τελείως διαφορετικό να αγωνίζεται το πρωί σε σχέση με τις απογευματινές ώρες.

1ος όμιλος

Έξοδος – παγίδα για την πρωτοπόρο και αήττητη Δόξα Λιανοβεργίου, που μεταβαίνει στο Νησί για να αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Αλεξάνδρειας. Το κίνητρο είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες, καθώς για τους μεν “κυανοκίτρινους” η διαφορά των 5 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη δεν προκαλούν εφησυχασμό ενώ από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” θέλουν να διατηρήσουν το +7 από την τρίτη θέση.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Ο δεύτερος ΜΑΣ Βεργίνας αγωνίζεται εντός έδρας υποδεχόμενος τον εξαιρετικό στα τελευταία ματς Εθνικό Κλειδιού, που…παραμονεύει για τη μείωση τη διαφοράς από τη δεύτερη θέση και να επιχειρήσει την αντεπίθεση του στον δεύτερο γύρο με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος. Δύσκολο ωστόσο το έργο του κόντρα στην πιο φορμαρισμένη (μαζί με τη Δόξα) ομάδα στην Α2 Ερασιτεχνική και μάλιστα απέναντι σε μία από τις πλέον παραγωγικές επιθέσεις στις τελευταίες αγωνιστικές.

Εντός έδρας αναμέτρηση και για τον Άρη Παλαιοχωρίου, που θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Θύελλα Σταυρού, που με 16 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το 2-2 με τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου την προηγούμενη Κυριακή, δημιούργησε διαφορά από τη δεύτερη θέση και μοναδικός στόχος στο αυριανό παιχνίδι είναι η νίκη ώστε να διατηρηθεί (τουλάχιστον) σε αυτό το επίπεδο.

Όσον αφορά την ουρά της βαθμολογίας, ο Αλιάκμων Νησελίου πραγματοποιεί δύσκολη έξοδο στο Παλαιό Σκυλίτσι ενώ αντίθετα ο 12ος ΠΑΟ Παλατίτσια αγωνίζεται στην έδρα του κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, με στόχο να τον προσπεράσει στη βαθμολογία και να πάρει βαθιά…ανάσα ενόψει του δεύτερου γύρου.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Πλατάνου, ανάμεσα στον τοπικό Μακεδονικό και την ΑΕ Σχοινά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο :

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Δόξα Λιανοβεργίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΠΑΟΚ Κουλούρας

ΜΑΣ Βεργίνας – Εθνικός Κλειδιού

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αλιάκμων Νησελίου

Μακεδονικός Πλατάνου – AE Σχοινά

Άρης Παλαιοχωρίου – Θύελλα Σταυρού

Ρεπό : Νίκη Αγκαθιάς

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

α2-promo2111

2ος όμιλος

Το ρεπό της Ελπίδας Μονοσπίτων θέλουν να εκμεταλλευτούν Απόλλων Αγίου Γεωργίου και Ολυμπιακός Νάουσας, ωστόσο αμφότεροι θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό για να υπερκεράσουν τα εμπόδια των ΑΟ Μαρίνας και ΑΣ Πατρίδας αντίστοιχα.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη μεταβαίνει στη γειτονική Μαρίνα με στόχο τη 10η νίκη στο πρωτάθλημα, που θα της δώσει αυτόματα την πρωτιά στον όμιλο αλλά και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Μπορεί ο ΑΟΜ να έχει δημιουργήσει μια ασφαλή διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους “οράνιε” να στοχεύουν ακόμη πιο ψηλά, ελπίζοντας πάντα σε απώλειες των πρωτοπόρων.

Στον Άγιο Νικόλαο αγωνίζεται αύριο ο Ολυμπιακός Νάουσας, όπου θα υποδεχτεί τον ανεβασμένο ΑΣ Πατρίδας και με νίκη προσπερνά (τουλάχιστον) την Ελπίδα Μονοσπίτων. Οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό στις τελευταίες αγωνιστικές και μάλιστα διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 28 γκολ. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη μεταβαίνει στον Άγιο Νικόλαο με στόχο τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη.

Για τη μάχη της ουράς, η ουραγός Δόξα Νάουσας έχει δύσκολο έργο αύριο στο Μακροχώρι κόντρα στην Ακαδημία Βέροιας και πλέον κάθε ματς είναι “τελικός” για τους “ασπρόμαυρους”, καθώς η διαφορά από τη 12η θέση είναι στους 5 βαθμούς. Εκεί βρίσκεται ο Φίλιππος Μέσης, που επίσης έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο την ΑΕΠ Βέροιας, που εντός έδρας παρουσιάζει αξιοσημείωτη σταθερότητα.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Nikomideia11

Καφέ «Together» στη Νικομήδεια

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και για τον Νηρέα Βέροιας, που θα μεταβεί στη Νικομήδεια για να αντιμετωπίσει την τοπική Νέα Γενεά, που θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την επαφή της με τις προνομιούχες θέσεις.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της Αγίας Βαρβάρας, όπου ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται την Ακαδημία Μακροχωρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο :

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΣ Πατρίδας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Ακαδημία Βέροιας – Δόξα Νάουσας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Νηρέας Βέροιας

ΑΟ Μαρίνας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

ΑΕΠ Βέροιας – Φίλιππος Μέσης

Ρεπό : Ελπίδα Μονοσπίτων

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected