Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Κοπανού 1-1 (photos)

_DSC7357

Έχει βρει το…κόλπο ο ΓΑΣ Κοπανού στην Αλεξάνδρεια φέτος καθώς στη δεύτερη επίσκεψη του στο ΔΑΚ της πόλης, κατάφερε να φύγει αλώβητος αυτή τη φορά με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα, που παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια (3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα) έβαλε δύσκολα στην ΑΕ Αλεξάνδρεια και την υποχρέωσε στην πρώτη απώλεια βαθμών στο γήπεδο της. Οι “πράσινοι”, που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στη Νάουσα, δεν είχαν την ανάλογη απόδοση προηγούμενων αγώνων στο “σπίτι” τους κινδύνεψαν ακόμη και με ήττα.

Στα τελευταία λεπτά όμως το…dna των νικητών βγήκε στην επιφάνεια για το συγκρότημα του Κυριάκου Καρασαββίδη και λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή αρχικά με την ισοφάριση του Σαμαρά στο 86′ και στο 90+1′ με το δοκάρι του ίδιου παίκτη.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη μπροστά σε 100 περίπου θεατές, ήταν πολύ ανοιχτό, σημειώθηκαν πολλές φάσεις εκατέρωθεν και σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης φάνηκε η ποιότητα των παικτών που αναμφίβολα διαθέτουν οι δύο ομάδες.

_DSC7390Το “φιλμ” της αναμέτρησης

13′ Σέντρα του Μπακιρτζή, κεφαλιά του Λίτσι η μπάλα σύρριζα από το οριζόντιο δοκάρι

16′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπανού, η μπάλα “έγλυψε” το δεξί δοκάρι του Χατζημιχαήλ.

20′ Πολύ ωραία πάσα του Σπανού για τον Σπυρίδη, ο τελευταίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χατζημιχαήλ ο οποίος απέκρουσε σωτήρια

21′ Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Λίτσι βγήκε στην κόντρα και από καλή θέση έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

24′ Εκτέλεση φάουλ του Σπανού, ο Χατζημιχαήλ δεν μπλόκαρε τη μπάλα και ο Κατσουγιαννόπουλος που πήρε το ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

31′ Δυνατό σουτ του Σαμαρά από το ύψος της περιοχής, εντυπωσιακά στη γωνία του ο Αντιφάκος.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

33′ Μακρινό σουτ του Σπανού με σκοπό να “κρεμάσει” τον Χατζημιχαήλ, η μπάλα μόλις λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

47′ Τετ-α-τετ του Σαμαρά, σωτήρια απομάκρυνε ο Αντιφάκος

52′ Σουτ του Λίτσι έξω από την περιοχή, απέκρουσε και πάλι ο Αντιφάκος.

_DSC739966′ Σέντρα του Λίτσι από δεξιά, σουτ στην κίνηση ο Αναστάσης, η μπάλα λίγο άουτ.

72′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Βασίλη Σιδηρόπουλου, ο Σπανός βγήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζημιχαήλ (0-1)

86′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Άρη Κούκλα από δεξιά, ωραίο γυριστό σουτ του Σαμαρά από το ύψος του πέναλτι η μπάλα στα δίχτυα του Αντιφάκου (1-1).

90+1′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Σαμαράς από καλή θέση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ΑΕ Αλεξάνδρειας εντός έδρας, ενώ ο ΓΑΣ Κοπανού έχει μια αξιοσημείωτη επίδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς έχει υποστεί μόλις μία ήττα, κάτι που έχει πετύχει μόνο ο ΦΑΣ Νάουσα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Ιασωνίδη.

_DSC7358 _DSC7359

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Χατζημιχαήλ, Νικολόπουλος, Ιορδανόπουλος, Κούκλας Π., Πέικος, Κούκλας Α., Λίτσι, Λέκκας (46′ Μπενίσκος), Σαμαράς, Μπακιρτζής (46′ Αναστάσης)

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Κατσουγιαννόπουλος, Πρόιος, Χαραλαμπίδης (66′ λ.τ. Σιδηρόπουλος Θ.), Μπούφι, Κελέσμητος, Σπυρίδης (90′ Κωστογλούδης), Γραμματικός (89′ Μποζίνης), Σπανός, Σιδηρόπουλος Β.

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected