Basket

AEK – Ετοιμάζεται για το “κόλπο-γκρόσο” με Γιούρι Ζντοβτς!

zdovcΟ Ντράγκαν Σάκοτα αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και η διοίκηση της ΚΑΕ, σαν έτοιμη από καιρό, είχε στο…τσεπάκι της την επιλογή για την διαδοχή που ακούει στο όνομα Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Γιούρι Ζντοβτς είναι ο εκλεκτός των «κιτρινόμαυρων» και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ κοντά στο να πάρει τον δρόμο από την Τουρκία και την Γκαζιάντεπ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης».

Οι διοικούντες την ΑΕΚ είναι σε διαπραγματεύσεις με τους αντίστοιχους της τουρκικής ομάδας, ώστε να τα βρουν στο οικονομικό και να αποδεσμευτεί ο Σλοβένος προπονητής, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να διαδεχθεί τον Ντράγκαν Σάκοτα ή μάλλον τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, που κοούτσαρε την ομάδα σήμερα με το Ρέθυμνο.

Μεταγραφή ή μετακίνηση υπάρχει μόνο όταν προκύψουν επίσημες ανακοινώσεις, παρόλα αυτά, έτσι όπως είναι τώρα τα δεδομένα, πολύ δύσκολα ο Γιούρι Ζντοβτς δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου και παλιότερα δούλεψε τόσο ως παίκτης, αλλά και προπονητής του Ηρακλής, όσο και ως ηγέτης του Πανιωνίου, στα χρόνια, που είχε δίπλα του τον Παπαλουκά και τον Διαμαντόπουλο.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected